Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban szeretitek egymás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban szeretitek egymás popólukát nyalogatni vagy csak a divat miatt csináljátok?

Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 20:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Én szeretem a lány popilukat nyalni.finom forró és szűk:)
2023. máj. 24. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Szereti a fene, soha az életbe nem nyaltam bele a másik lukába, a fenének lenne gusztusa azt nyalni, ahonnan a barnát kinyomja.
2023. máj. 24. 20:41
 3/16 anonim ***** válasza:
63%

A párom egyenesen imádja, nem kell kérnem sem. Én meg kapni szeretem :)

Mindenkinek más jön be, ennyi. Divatból kétlem hogy bárki ilyesmit tenne, ha amúgy nem vonzza. Hülyeség ez a felvetés.

2023. máj. 24. 20:46
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Én szeretem engem vonz. Én még haveri alapon is kinyalnám egy lánynak, úgy hogy neki még viszonozni a sem kellene semmit.
2023. máj. 24. 21:19
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
Undorító, még az ötlete is...
2023. máj. 24. 21:27
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Aki azt mondja, hogy abból jön a barna.. a férfi meg a farkával hugyozik. Ne legyetek már ennyire prűd kisfiuk, nektek se volt még igazi nőtök, kis éretlen kolkok. De jobb is így, azt hagyjátok meg nekünk igazi ferfiaknak.
2023. máj. 24. 21:35
 7/16 anonim ***** válasza:
5%

"... igazi ferfiaknak.":

[link]

2023. máj. 24. 21:38
 8/16 anonim ***** válasza:
19%
Aki azt írja, hogy nem nyalna, lehet inkább azt szeretne, hogy megdugjak XD
2023. máj. 24. 21:41
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

Egy alapos mosakodás után imádom az egész alvázát végigmatatni a nyelvemmel, a zacsektól a gáton át a popójáig. Sajnos le van nőve elöl a nyelvem, így eléggé korlátozott a kinyújthatósága, de ameddig tudok, be is nyalok neki a gyűrűn, hihetetlen nagy élvezetet okoz neki, én pedig imádom látni, érezni, hallani az örömét.

Ez nem divat kérdése, hanem bizalom, nyitottság és "ízlés" dolga, ha van akit taszít vagy nem vonz, az nem csinálja, ilyen egyszerű, mint bármi más is a szexben.

2023. máj. 24. 21:43
 10/16 anonim ***** válasza:
92%
Úgy polirozom a popsit is a nyelvemmel, mint a mézesbödönt
2023. máj. 24. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!