Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi aza feher cucc?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi aza feher cucc?

Figyelt kérdés
Baratnommel szeretkeztunk es eszrevettem, hogy valami feher cucc jon a huvelyebol. Megnezdtem, de a gumi nem volt lyukas.
2023. máj. 24. 14:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
De a péniszedből is jön fehér cucc?
2023. máj. 24. 16:05
 22/31 anonim ***** válasza:

A női ciklussal együtt változik a hüvely váladék állaga is. Van egy időszak amikor például nagyon sűrű, fehér, ragacsos lesz.

Nem kell ettől félni, csak természetes váladék lesz valószínűleg. De ha nagyon féltek akkor javaslom, hogy egy orvos kérdezettek inkább meg ne a gyakorikérdések jó népét.

2023. máj. 24. 16:31
 23/31 A kérdező kommentje:

Hogy ne jonne?

Oh ertem koszonom. Igazad van, de azert vannak megis normalisak mint te akiknek elhiszem amit mond. Nem tudok annyit a noi testrol mint egy no

2023. máj. 24. 16:37
 24/31 anonim ***** válasza:
Igen és van amikor teljesen színtelen a hüvely váladék. Viszont amíg nincs szaga addig normális.
2023. máj. 24. 16:40
 25/31 A kérdező kommentje:

Ha van szaga az mit jelent?

2023. máj. 24. 16:45
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem a 24-es vagyok, de gombás vagy bakteriális fertőzés
2023. máj. 24. 16:50
 27/31 A kérdező kommentje:

Oh ertem

2023. máj. 24. 16:52
 28/31 anonim ***** válasza:
30%
Drága barátom, nem elég hogy házasság előtti szex-szel súlyosan vétkeztetek hitbeli téren, hanem még a női nemi szerv működésének sem néztél utána, hogy a fehérfolyás és a kéjnedv az micsoda. Olvass utána és egy kiadós megtérés után tiszteljétek egymást és várjátok meg az igaz szerelmet és a házasságot.
2023. máj. 24. 16:55
 29/31 anonim ***** válasza:
30%
Ja és 16 évesen szexelni súlyos felelőtlenség, még ki sincs a lány fejlődve teljesen, sőt könnyen lehet jogilag is kifogásolható.
2023. máj. 24. 16:57
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont o meg csak 16 eves es nem tudom mennyire tesz jot a szerevezetenek az ha ilyen hormonokat szedne. "

Később sem javasolnám a fogamzásgátlót. Elég sok problémát tudd okozni. Ha a gumira odafigyeltek, alap dolgokat betartjátok (ne legyen benne légbuborék, ha nem mész el de kerül már bele valamennyi váladék akkor lecserélni és hasonlók) és megfelelő méretett választjátok meg akkor nem nagyon lehet vele probléma.

Nem árthat hormon mentes módszereknek utána nézned. Van ilyen tanfolyam is ott elég sok hasznos dolgot megtanítanak a nők szervezetének működéséről és különböző jeleiről.

2023. máj. 24. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!