Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi aza feher cucc?
A női ciklussal együtt változik a hüvely váladék állaga is. Van egy időszak amikor például nagyon sűrű, fehér, ragacsos lesz.
Nem kell ettől félni, csak természetes váladék lesz valószínűleg. De ha nagyon féltek akkor javaslom, hogy egy orvos kérdezettek inkább meg ne a gyakorikérdések jó népét.
Hogy ne jonne?
Oh ertem koszonom. Igazad van, de azert vannak megis normalisak mint te akiknek elhiszem amit mond. Nem tudok annyit a noi testrol mint egy no
Ha van szaga az mit jelent?
Oh ertem
"Viszont o meg csak 16 eves es nem tudom mennyire tesz jot a szerevezetenek az ha ilyen hormonokat szedne. "
Később sem javasolnám a fogamzásgátlót. Elég sok problémát tudd okozni. Ha a gumira odafigyeltek, alap dolgokat betartjátok (ne legyen benne légbuborék, ha nem mész el de kerül már bele valamennyi váladék akkor lecserélni és hasonlók) és megfelelő méretett választjátok meg akkor nem nagyon lehet vele probléma.
Nem árthat hormon mentes módszereknek utána nézned. Van ilyen tanfolyam is ott elég sok hasznos dolgot megtanítanak a nők szervezetének működéséről és különböző jeleiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!