Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi aza feher cucc?
Megneztuk es nem volt az, a gumit pedig mindig mikor kihuzom a huvelybol. Akkor megfogom.
Hat elvileg 28-an jonne meg neki. Nagyon izgulunk, hogy megjojjon. Az utobbi szepen megjott neki, sot elobb is par nappal mint kellett volna
Ha 28-án kellene megjönnie a menstruációjának, akkor ovulációja 14-e körül volt. Ha akkor együtt voltatok védekezés nélkül, abban az esetben előfordulhat, hogy megfogant.
Minden más esetben kb 0 az esély erre.
Én nem hiszem hogy terhes lenne.🙂
Az inkább az ő nedvessége lehetett.
De ha nagyon paráztok máskor ovuláció idején, ne menj el a gumiban, hanem vedd ki.
Még esetleg ezzel tudtok ügyeskedni.
Én fogamzásgátló mellett is parázok a terhességtől, de hát jobb félni mint megijedni. 🙂
21-en voltunk utoljara egyutt
Az a helyzet, hogy a fogamzasgatlo tablettan gondolkodik/gondolkodunk. Viszont o meg csak 16 eves es nem tudom mennyire tesz jot a szerevezetenek az ha ilyen hormonokat szedne. Errol valamit esetleg tudnatok mondani?
Mindig vedekezunk.
Ah ertem koszonom az infot ezt nem tudtam
Én 16 évesen nem ajánlom a fogamzásgátló tablettát.
Esetleg óvszer plusz pharmatex.
Vagy óvszer plusz megszakítás, plusz naptár módszer.
Viszont óvszer nélkül ne, nagyon fiatal még az a lány. 🙂
Igen igen eleg fiatal ezert is probalok megjobban figyelni ra.
Ovszer nelkul eszembe nem jutna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!