Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jogosan esik rosszul?
Ki volt mondva, hogy nem akar veled járni. Innentől maximum barátság extrákkal. Te belementél. Pont.
Az, hogy még mi mindent képzeltél mögé, hogyan alakultak a saját érzelmeid, valamint hogyan kezelted az érzelmeidet, nem az ő felelőssége.
A szerelem és a szex nem járnak kéz a kézben. Bár én nő vagyok, de minden gond nélkül tudom függetleníteni az érzelmeimtől a kefélést.
Veled van a baj. Ha elmondja, hogy nem akar kapcsolatot, akkor mindent csak te gondoltál bele. Naiv kis butácska vagy, es ezt ő szépen kihasználta. Nagyon sok férfinak nem számít, hogy partnere van, felesége van, akár gyerekei, mellette szükségük van még egy lukra. Jelen esetben ez te vagy/voltál. Majd ha kicsit tapasztaltabb leszel, ki fogod tudni szűrni a lyukvadászokat…
Egy dolgot kell megjegyezned : ne magadból indulj ki
Te nem tudnád megtenni, ő igen. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!