Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszfiúkat kedvelő nők!Melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszfiúkat kedvelő nők!Melyik utat választjátok a párválasztásban?

Figyelt kérdés

1.Lemondtok róla, és helyette egy jófiút választotok, aki megbízható, de nem mozgat meg igazán titeket.

2.Összejöttök/házasodtok egy jófiúval, és mellette szeretőnek tartotok egy rosszfiút/ nyitott kapcsolatban éltek.

3.Összejöttök egy rosszfiúval, és hallgatjátok a szüleitektől, hogy miért "azt a barmot" választottátok.

#fiú #párválasztás #melyikutatválasszam
2023. máj. 21. 06:54
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom mit értesz pontosan "rosszfiú" alatt, de persze azzal jövök össze akit szeretek és nem unom magam halálra vele. A szüleimtől meg azt is hallgatom hogy én miért vagyok egy barom :D ha összejövök egy másik barommal, hát azon nem lepődik meg senki.
2023. máj. 21. 07:12
 2/2 anonim ***** válasza:
77%
3, és nem foglalkozom a szüleimmel. Az 1-es 2-es kizárt, miért jönnék össze olyannal, aki nem mozgat meg igazán? Párkapcsolatban lenni nem muszáj, a szingliség lényegesen jobb alternatíva, mint elviselni valakit, akinek sem a személyisége, sem a külseje nem jön be. A 2-es meg azért is kizárt nyilván, mert a félrekúrás sem a stílusom. Meg eleve mi az, hogy rosszfiú?
2023. máj. 21. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!