Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexuális vágyaitok menyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális vágyaitok menyire fontosak párválasztáskor ?

Figyelt kérdés

Történt velem hogy még nagyon régen gimibe volt egy barátnőm ( nem első kapcsolatom volt az életbe ) aki szerette ha durvábban van hozzá nyúlva de csakis az ágyban tehát az hogy az életbe hogy voltunk egymással az teljesen más . Én meg vele próbáltam ki ezeket és jöttem rá hogy számomra ez egy izgató dolog . Nem is testelig hanem ilyen lelki dopping vagy nem tudom hogy itt most én döntök és azt csinálunk amit én akarok, persze bizonyos határokon belül és végig fontos volt hogy ez számára is jó legyen szóval ez ilyen fura volt hogy előtte megbeszéltük hogy miket lehet . Számomra ami kifejezetten tetszett a fojtogatos sex illetve néha kikötni a másikat de nem állandóan csak az esetek nagy részében. Utána volt egy 4 éves kapcsolatom aki egyáltalán semmi ilyesmit nem akart csak a sötétben párnával a fején kategória , de feladtam ezt a részem hogy eggyut legyünk . Viszont ez is véget ért. Nemrég volt egy pár hónapos futó kalandom egy lánnyal aki viszont még inkább kapható volt ilyesmire mint előtte bárki és előjött ez belőlem hogy ez menyire is jó . Úgy vagyok most vele hogy inentől fontos lenne hogyha megismernék valakit az kapható legyen ilyesmire ami nem tudom hogy jó e vagy rossz . Nyilván ez a helyes csak amúgy is egy viszonylag zárkózotabb életem van ritkán nyitok valaki felé ,ezzel pedig még inkább szűkíteném a dolgot de persze az se jó ha az ember feladja magát .

Ti hogy vagytok ezzel szempont volt vagy feladtátok egy kapcsolatért bizonyos részeiteket ? Ha ez számít 24/f

2023. jan. 29. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Olyannal vagyok kapcsolatban aki kielegeti a vagyaimat.

Nem szeretem a szeretkezest, eg, csomo pasi sztorno volt

2023. jan. 29. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Anno en is hitegettem magam hogy eleg a sima szex.

Most olyan parom van aki olyan durvan szereti mint en, eg es fold

N

2023. jan. 29. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Alapvetően fontos, hogy nagyjából egyezzen a szexuális preferenciátok, de ez előre úgysem tudható 100%-ban. Nyilván kompromisszum is fontos ezen a téren is, de szerintem azzal nincs baj, ha olyan párt keresel aki nyitottabb. Amiket leírtál abban alapvetően semmi extra dolog nincs. Sok nő szereti a durvább szexet. De ez egy olyan dolog ami könnyen változhat új ingerek vagy bármi más hatására. Jöhetnek olyan dolgok amikre eddig nem is gondoltál és mégis mostmár ki akarod próbálni.

Én úgy állok hozzá, hogy vannak dolgok amikről le tudnék mondani, ha a másik nem szeretné, de jobb lenne szabadon elmondani neki ezeket a dolgokat és együtt megélni. Nyilván ez a kompromisszum része.

2023. jan. 29. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
na ezért sem érdemes hónapokig várni a szexszel
2023. jan. 29. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Férfiként szeretek irányítani, domináns Férfi vagyok. Csak olyan nővel vagyok kapcsolatban aki szereti az alárendelt szerepet.
2023. jan. 29. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

nőként is írhatok? :)

volt 2 olyan kapcsolatom, ahol nagyon jó volt a szex. az egyikkel kb nem is tudtunk normálisan 2 szót váltani, mert ált összekaptunk, de a szex jó volt így próbálkoztunk....szakítás lett

a másiknál is jó volt a szex, de vele meg a jövő képünk nagyon nem stimmelt.... szakítás

na aztán randizni hívott egy kollégám. megmondom őszintén nem az a pasi volt, aki nagyon megmozgatott volna bennem valamit, de úgy voltam vele, hogy adok egy esélyt. randiztunk 1x, 2x, 3. alkalommal volt először szex (mint ahogy a nagykönyvben meg van írva) na de milyen rossz volt.... úgy voltam vele, hogy majd összeszokunk, majd lesz jobb. na de nem hogy jobb nem lett, kb már szex sem volt... semmit nem akart. misszionáriusban jó ha hetente 1x azt is kb 5 percig. ennyi! (hozzáteszem, volt aki azt mondta, hogy szerinte egy ilyen ember aszexuális)

na de emellett minden más klappolt. hihetetlenül odafigyelt rám, leírni sem tudom, hogy mennyi mindent tudott rólam, érdeklődő volt, a jövőkép is passzolt. minden. csak a szex nem.

ideig óráig bírtam, meg mondogattam, hogy majd lesz jobb. meg mit akarok ennél jobbat/többet...stb

aztán megismertem egy férfit. azt hittem, hogy felgyullad a bőröm, mikor hozzám ért (nem szexuális értelemben ért hozzám) vagy körülöttünk a levegő.

nem tudom, hogy azért tűnt e ennyire fokozottnak a dolog, mert nagyon kielégítetlen voltam vagy egyébként is ilyen lett volna, de tudtam, hogy most azonnal szakítanom kell, mert ez így nem fog nekem menni (hozzátenném nem csaltam meg a párom!!)

összességében szerintem aki azt mondja, hogy a szex nem fontos, az hazudik. nyilván lehet (és adott esetben kell is) engedni valamennyit minden irányba, abból amit az ember szeretne, de csak kell, hogy nagyrészt egyezzen a szexualitása két embernek

én inkább kötök kompromisszumot pl a vacsorában (vagy főzök 2 félét) mint hogy még egyszer a szexben tegyem!

2023. jan. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!