Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! MILYEN AZ IDEÁLIS FÉRFI számodra?
Külső és belső tulajdonságokat is írj!
Minden válaszoló írja le az életkorát!
Aki ideákat kerget, az soha nem volt még szerelmes. Meg nem is lesz. Nem vagyok rossz pasi, nem azért írom.
29F
Külső: magas, barna szemű, nem izmos és nem is pocakos, van tetoválása.
Belső: őszinte, elfogadó, megértő, figyelmes, kedves velem, beszédes, romantikus, de az ágyban vadabb.
Most így ennyi jutott az eszembe.
20
Külső: magasabb nàlam, izmos, ápolt,
Belső: céltudatos, FÉRFI, megértő, hűséges, lehessen vele tervezni, állatbarát.
28/L
Külső: legyen “nagyobb” mint én(ami nem nehéz, mert nem vagyok túl nagy), ne legyen mackós/dundi, lehetőleg legyen haja(szeretek beletúrni), legyenek meg a fogai
Belső: megértő, kedves(velem :D), kitartó, hűséges, állatbarát, nyitott, intelligens, céltudatos, családcentrikus, lehetoleg nyugodt. De ha olyanom van, hagyja nekem, hogy babusgassam, vagy birkózhassak vele, vigyázzon rám, aggódjon értem, szeressen :)
21
#8 vagyok
A legfontosabbat kihagytam! Legyen humora, legyen vicces! :) ez nagyon fontos számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!