Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány évesen a legvonzóbbak? Mikor van a csúcs?
27-45 ig kb.
Akkor kezdenek férfiasodni.
18-50 között, ettől eltérően nagyjából mindenki a saját korcsoportját írja be :)
Nem a kortól függ, van aki 18 évesen is igénytelen, más meg 40-esként is ad a megjelenésére és van kisugárzása.
nalam ez nem a ferfiak eletkoratol hanem az en eletkoromtol fugg
huszas eveimben a 40 feletti pacakokat szinte apukamnak tekintettem, szoval nem is tekintettem rajuk mint ferfira, de mar a 30 felettiek sem izgattak
30as eveimben pedig mar szoba jottek a 40es pasik de a karakan 24 eves utan is siman megfordultam
most multam 40, a fonokom 60, de senki nem hiszi el neki, mert ugy nez ki mint egy 50eves (mind gondolkodasban mint fizikumban) csak kicsit tobb az osz hajszala
siman bevallalnam ha nem lenne parom/nem lenne a fonokom mert nagyon vonzonak talalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!