Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beöntés anál előtt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beöntés anál előtt?

Figyelt kérdés

Szóval ma este tervezzük a barátommal az első anált, van beöntőkészletem, szeretném is használni, de pár dologban bizonytalan vagyok...

1, Mikor egyek utoljára, hogy biztosan ne legyen baj? Eddig úgy terveztem, hogy inkább egész nap nem eszek (IBSes vagyok, fura az emésztésem) vagy ehetek nyugodtan?

2, Szex előtt mennyi idővel csináljam meg a beöntést?

2023. máj. 19. 12:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Orvosilag és análszeretőként belekötnék mindegy meddig eszel 36 óra a kiülülés és utánna is maradnak ben dolgok a bélben így mindegy!

A legegyszerübb ahogy feljebb írták zuhanyzáskor de ne használj 1,5 litert mert sose szálsz le a wc ről 1-max 2 deci egy fecskendővel elegendő évek óta így csináljuk sose volt gond pedig csak 1 dl nagyon ritkán azt kétszer ha mást is akar fent de normálban elég 1szer 1 dl az hamar kijön egyszerű, ja és melegvíz elvileg 36,5 de könyékre kellemesen meleg legyen és jó az hidegtől megfázhat a bél meglegtől megéghetnek a bolyhok.

2023. máj. 20. 22:33
 12/13 ValakiVagyokDeCsakEgySenki válasza:
Ha betegség miatt sosincs szilárd széklete a lánynak akkor az mennyire hagy nyomot anál során, így is kell a beöntés vagy nála nem kell?
2023. aug. 12. 20:14
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es irigyellek.Kérdezném azt még Tőled,mi a normál,és mi a mást is akar?
aug. 28. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!