Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudhatom meg egy vallásos férfiról, hogy prűd-e?
Az előző párom bigot katolikus volt, és kb kéthetente egyszer feküdtünk le, azt is rendszerint én kezdeményeztem. Maga az együttlét sem volt számomra kielégítő, mert csak szigorúan misszionáriusban volt hajlandó, azt is sötétben. Semmi orál, semmi más, mert mindent "bűnösnek" tekintett. Eleinte el tudtam fogadni, mert nagyon szerelmes voltam , végül egy év után ez szakító ok lett.
Egy évig egyedül voltam, aztán most ismét egy katolikus sráccal ismerkedem, aki szintén vallásos, de csak annyit tudok róla, hogy hetente jár templomba. Nem akarok konkrét kérdést neki szegezni, de egy újabb prűd kapcsolatba sem akarok belekezdeni
Attól, hogy leszavazzátok a kommentjeimet még látható, és nem igazán érdekel, + vállalom. Az igazság olykor fáj. Nekem csak ennyi jön le belőle, meg hogy kicsit troll kommandós. Tényleg voltam aktív egyházi tag, és tényleg láttam sok mindent. Feljebb nem véleményt írtam, hanem megtörtént dolgokat.
És akkor még nem is írtam le mindent. Van aki előrelépésre használja, hogy vallásos pl. láttam vállalkozó lelkészt medencést házzal szőke kék szemű magas feleséggel. Vagy 30 éves szegény roma lányt hozzámenni 45 éves lakástulajdonoshoz. Amíg vannak ilyenek, ne gondolja senki, hogy minden keresztény sötétben és misszionárius pozícióban akar szerelmeskedni. Nem mindenki jó keresztény.
A 19-es kommentelőnek igaza van... Azzal meg lehet tudni, hogy érdeklik e a nők az adott férfit.
18-as. Lehet férfias az aki vallásos. Csak eleve kizárod. Pl: Evander Holyfield, vagy George Foreman, vagy Száva Lajos. Csak belőlük van kevesebb.
A katolikusok prűdebbek, vagy jó fiúsak. A többi nem biztos.
A kérdező meg azzal kezd akivel akar.
Vallásos ember prűdebb e vagy sem? Ha nem szem ellenzővel nézem a dolgokat, akkor képzeljünk el egy szakállas zsidó férfit. Ha valaki kicsit érettebb gondolkodású azt veszi le belőle, hogy ő annyira kiáll a nézetei mellet, hogy az sem számít, hogy kinevetik, vagy megvetik a vallási szokásai miatt. Akkor is kósert fog enni ő is, a gyereke is, és a felesége sem hagyja el, csak azért mert lenézik.
ÉS miért is, mert férfias tudni, hogy hogyan akarsz élni, vagy tudni mit akarsz. Férfias tehetős héber embernek lenni, vagy megvenni a legjobb konyhabútorokat és felszereléseket ahhoz, hogy kóserül tudjál enni.
Vagy ugyanez mohamedán arab sejkre is kivetíthetjük. Mert hát tegyük hozzá, sok nő felvenné a csadort csak azért, hogy úgy élhessen vele, olyan szinten.
De hát kinek a pap, kinek a papné. Egy biztos, hogy egy vallásos ember hűségesebb, és lehet vele hosszabb távra tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!