Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudhatom meg egy vallásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatom meg egy vallásos férfiról, hogy prűd-e?

Figyelt kérdés

Az előző párom bigot katolikus volt, és kb kéthetente egyszer feküdtünk le, azt is rendszerint én kezdeményeztem. Maga az együttlét sem volt számomra kielégítő, mert csak szigorúan misszionáriusban volt hajlandó, azt is sötétben. Semmi orál, semmi más, mert mindent "bűnösnek" tekintett. Eleinte el tudtam fogadni, mert nagyon szerelmes voltam , végül egy év után ez szakító ok lett.

Egy évig egyedül voltam, aztán most ismét egy katolikus sráccal ismerkedem, aki szintén vallásos, de csak annyit tudok róla, hogy hetente jár templomba. Nem akarok konkrét kérdést neki szegezni, de egy újabb prűd kapcsolatba sem akarok belekezdeni

2023. máj. 17. 17:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
4-es.. azért azt a szerencsétlen kutyát békén hagyhattad volna, nem ártott az senkinek,és isten is paráznaságnak tartja.
2023. máj. 17. 19:29
 12/23 anonim ***** válasza:
A végén az a "de tegyük" nem tudom, hogy került oda....nézzétek el. Béke
2023. máj. 17. 19:32
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
Nem csak a vallásosságon múlik. Volt olyan barátnőm, aki minden vasárnap a templomban volt, szinte haza sem jött egész nap, addig tartott mire minden "szörnyűséget" meggyónt. Nem volt olyan, amit ne csináltunk volna, meg még egy kicsit.
2023. máj. 17. 19:35
 14/23 anonim ***** válasza:

A legjobb amikor a protestáns lelkész meg elvárja tőled, hogy középkori módon csináld a szexet, amíg ő vígan dugja a feleségét otthon, meg gyermekeket nemz. Elvárja, hogy önmegtartóztató legyél, amikor ő meg kolbászban fürdik otthon... Lélekként nem lesz fütyim sem, amivel dughatnék.

Kívánom nekem drága kérdező, hogy találj magadnak olyan keresztényt amilyen, én, aki ezt már magasról lesz@rja, hogyan kellene. Mea Culpa. De csak odafent ítélhetik meg. (Én voltam az aki minden szodomikusat kripróblt, pár kommenttel fentebb.)

2023. máj. 17. 19:36
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Hú bocsi, hogy tele nyomom válaszokkal...de ez valami atomreaktori robbanásként érintet belül. Egyházak bakker. A katolikus pap homokos vagy pedofil az önmegtartóztatástól, az amerikai gyülekezet jó kislányát, meg a férje előtt meg lehet ujjazni.... Nem minden arany ami fénylik. Úgyhogy hajrá ;)
2023. máj. 17. 19:39
 16/23 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle kérdező. Most komolyan, nem fog ezen meg sértődni, én is vallásos vagyok és nem zavarna, ha egy csaj megkérdezné tőlem.

A reakciója bizonyára az lesz, hogy elmosolyodik rajta, majd kicsit humorsora fogva a témát, szépen elárulja neked amire kíváncsi vagy.

Ja és vallásos létemre például én sem vagyok prűd.

Off!

"#6! Az magyarul mit jelent?"

Az agnosztikus azt jelenti, hogy bizonytalan, Isten létét vagy nem létét illetően.

Csakhogy annak is van 2 fajtája.

1. Agnosztikus ateista: Ők nem hisznek Istenben de nem is zárják ki teljesen annak lehetőségét, hogy létezik.

2. Agnosztikus teista: Szerintük Isten létezése valószínűbb, mint a nem létezése.

Te melyik vagy kérdező? Agnosztikus ateista, vagy agnosztikus teista? Mert azért az sem mindegy.

2023. máj. 17. 21:02
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Agnosztikus ateista vagyok, de az az igazság, hogy annó az exemnek inkább úgy állítottam be, mintha teista lennék, ezzel próbálva elkerülni az komolyabb ítélkezéseit.
2023. máj. 17. 21:22
 18/23 anonim ***** válasza:
72%
nekem ezek után teljesen hihetetlen, hogy megint vallásos emberrel akarsz kezdeni.
2023. máj. 17. 22:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Villants neki mellet v puncit és figyeld a reakcioit.
2023. máj. 18. 00:27
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a fideszes marhák, nyilván csak ugy szexelnek ahogy Orbán Viktor előírja nekik.
2023. máj. 18. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!