Vallásos, prűd szülőkkel, mit lehet akik nem engedik, hogy házasság előtt barátod legyen, értsd. Szűzen menj férhez?
Nemtudom.
Èn kèsőbb lettem hìvő...tudom,hogy házasság előtt nem szabad.
Viszont elotte volt tobb parkapcsolatom.
Fogalmam nincs,milyen èrzès lehet ez a tiltás.
Termèszetesen most már ugy megyek ferjhez,hogy csak házasság utan...
Semmit.
Függetlenedj tőlük, és próbáld úgy élni az életed, ahogy szeretnéd. Ha másoknak akarsz megfelelni nem lehetsz boldog.
Nem értem a kérdést.
Ha a szüleid azt akarják, hogy szűzen menj férjhez, miért ne engednék, hogy barátod (udvarlód) legyen?
50-100 évvel ezelőtt falun természetes volt, hogy házasságkötés előtt nincs testi kapcsolat. De ettől még volt, akár nem is egy udvarlója egy lánynak, mire férjhez ment.
Fentiek alapján erős a gyanúm, hogy egy kamu kérdéssel állunk szembe, melynek célja, hogy rúgjon egyet a vallásos emberekbe.
Szerintem nincs annyi jehovista, hitgyülis stb. család, ahányról itt kérdést írnak ki rendszeresen "vallásos, prűd szülők" felkiáltással.
Semmit sem lehet velük kezdeni.Mélyen vallásosak és ezen a kijelentésen ők nem fognak változtatni.
Max.titokban lehet barátod,de annak szinte sosincs jó vége.
Hány éves vagy kérdező?
3-as! Van ilyen, nem viccelek. Egyébként majdnem 50 évvel idősebbek nálam a szüleim...
Mégegyszer mondom nem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!