Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem paradox, hogy heteró nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem paradox, hogy heteró nő undorodik a pénisztől?

Figyelt kérdés

Heti 3-4 alkalommal találkozunk a barátnőmmel és rendszerint akkor mindig van szex, látom rajta, hogy élvezi is, többször kezdeményez. Kb fél éve vagyunk együtt, és ezalatt soha nem éritette meg a farkam, ami szerintem kicsit szokatlan. Észrevettem, hogy még a tekintetével is kerüli, majd megkérdeztem, hogy mi ennek az oka. Erre egész konkrétan azt válaszolta, hogy "ne vedd magadra, de mindig is undorodtam a pénisztől". Namost én ezt nem tudom nem magamra venni, mert a farok hozzám tartozik, olyan mintha tőlem undorodna.

Hiányzik az orális szex, de el tudtam fogadni, hogy nincs, de ezzel az irántam érzett undorral már nem tudok együttélni.

2023. máj. 17. 17:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Aszexuális, vagy csak igényes és nem izgul rád
2023. máj. 18. 09:33
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Ha leginkább hugyozásra lenne a pina és a pöcs, ahogy a 10es mondta, már kihaltunk volna…
2023. máj. 18. 12:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Számomra furcsa, mert én nő létemre nem undorodom tőle és ha bejön az adott férfi (nem is kell, hogy a párom legyen) akkor a pénisze is bejön, mert egy az egybe tartom vonzónak.
2023. máj. 18. 12:29
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

#13 vagyok

Azt elfelejtettem, hogy én pl szeretek hozzáérni, amikor először fogtam péniszt, az is nagyon ösztönösen jött, tök "alap" volt, hogy hozzáérek, meg se fordult a fejembe, hogy nem, pedig a srác nem is volt a párom, nem is voltam szerelmes.

2023. máj. 18. 12:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

11

Mégis milyen alapon mondasz ilyet, hogy "igényes és nem izgul rád"? Főleg, hogy a kérdésben világosan le van írva, hogy a nőnek másik férfivel is volt ilyen problémája.

2023. máj. 18. 16:13
 16/20 anonim ***** válasza:
De 12es, arra használjuk őket a legtöbbet. Tehát igen, LEGINKÁBB arra vannak.
2023. máj. 18. 17:35
 17/20 anonim ***** válasza:
#9 egyetértek
2023. máj. 18. 18:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#2 hogy lehet elvenni egy ilyen nőt? Bocs, de én azt szoktam mondani erre, hogy meg is érdemli az ilyen férfi. Aztán meg válás után hallgatjuk a sirámaikat, 20 év után miután már elhervadtunk, még mi vagyunk a pszichológusok. 🤣
2023. máj. 18. 18:32
 19/20 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek 8as vagyok. Lehet kifogás is. Fiús a lelkem. Ha nem szerelmes(ja és nincs szexuális kultúrája) nem orálozik.
2023. máj. 18. 18:35
 20/20 anonim ***** válasza:
#18 Azelőtt soha nem szexeltem senkivel. Örültem, hogy lesz egy saját puncim, ha már csajozni nem tudok. Mint sokan, a mostani kérdezők közt is vannak ilyenek. Akiknek nem sikerült házasság előtt elveszíteni a szüzességüket. Sajnos az "olyan" nőbe nagyon belenyúltam. Minden másra jó volt mindig, csak a szexre nem.
2023. máj. 18. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!