Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem paradox, hogy heteró nő undorodik a pénisztől?
Heti 3-4 alkalommal találkozunk a barátnőmmel és rendszerint akkor mindig van szex, látom rajta, hogy élvezi is, többször kezdeményez. Kb fél éve vagyunk együtt, és ezalatt soha nem éritette meg a farkam, ami szerintem kicsit szokatlan. Észrevettem, hogy még a tekintetével is kerüli, majd megkérdeztem, hogy mi ennek az oka. Erre egész konkrétan azt válaszolta, hogy "ne vedd magadra, de mindig is undorodtam a pénisztől". Namost én ezt nem tudom nem magamra venni, mert a farok hozzám tartozik, olyan mintha tőlem undorodna.
Hiányzik az orális szex, de el tudtam fogadni, hogy nincs, de ezzel az irántam érzett undorral már nem tudok együttélni.
A szexre vágyik, de másik oldalról meg mélyen a tudatalattiban erős komplexusok ülnek. Ha nem vagy pszichológus akkor ezt te onnan kipiszkálni, semlegesíteni nem fogod tudni.
Szóval vagy vele maradsz és elfogadod nix orál az életedben, vagy dönthetsz másképpen... ha ő magától nem megy el egy teraphoz akkor számodra csak ez a két út maradt.
Oké, akkor nőként szólok hozzá. :) Nekem semmi bajom a szexszel, az orális szexszel sem, de valamilyen nagyon mélyen bennem gyökerező gátlásosság miatt problémám van pl. (eleinte) megnézni, megérinteni a másikat "ott". Az orális szexszel nincs semmi bajom, sőt.
Szerintem egy jó párkapcsolatban ez a gátlásosság simán oldható. Kedvesen, normálisan meg lehet kérni a nőt arra, hogy érintsen meg. Nem kell semmit erőltetni. Előbb-utóbb alakulni fog valami. Remélhetőleg valami jó. :)
Én is ilyen vagyok, de fogalmam sincs, miért.
Undorítónak tartom a farkat. Sem látványra, sem tapintásra nem szeretem, nem izgató, nem tetszik. Már a szexről is lemondtam. Meg amúgy a párkapcsolatokról. Egy férfi életét sem akarom tönkretenni azzal, hogy nekem ilyen defektem van.
Mielőtt azt javasolnátok, hogy próbáljam meg nővel. Kösz, de kösz nem.
Kérdezd meg hogy a kedvedért tudna e változtatni ezen kényszer nélkül. Ha nem akkor kezeltetné e a marhaságát? 😄 persze neked kell fizetni. Amúgy 100% hogy nem érné meg, inged gatyád rámenne.
Figyelj ez is jobb mint a semmi. Ilyen az élet. Nőként én mindent megadtam a férfiaknak mégis én vagyok egyedül. Röhej.
Az a nő, aki undorodik a pénisztől, fejben nem egészséges nő. Az egészséges nő számára a pénisz vonzó és izgató.
Ugyanez fordítva is így van. Ha egy férfi mondja azt a nőnek, hogy undorodik a vaginától, akkor nem a vaginával van a baj, hanem azzal a férfivel, aki undorodik tőle.
Ettől persze, mint ember nem kevesebb, mint bárki más, de amit ki kell mondani azt ki kell.. Nem pedig körbefosni, hogy jajj neki csak ilyen meg olyen speciális értékrendje van. Ha férfi, ha nő.. ha undorodik az ellenkező nem nemiszervétől, akkor a baj nála van és nem másnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!