Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az más hetero fiúnál is így...

Az más hetero fiúnál is így van, hogy undorodik sok embertől?

Figyelt kérdés
Például az ilyen nagy darab férfiaktól, fiúktól undor jön rám. Nem is értem egy lány, hogy tud vonzódni a nagy erős csontozatú nagy fejű emberekhez például. A kövér emberek is undorítóak a számomra valamiért, itt már a lányok, nők is egyarátn undorítóak számomra. De olyan fura, mert mióta sok meleg van meg megismertem egy biszex kölyköt azóta kezdtem még inkább undorodni a saját nememtől. Undorító sok férfi a szememben meg fiú is. Egszerűen ránézek és undorodm tőle. Hasonló mint amikor a vén emerek váltanak ki undort de ezt már régóta megszoktam. Jobban érzem magam a kicsi tömegű fiúk és lányok társaásgában. Az meg megnyugtat valamiért. o.O
2013. aug. 16. 18:54
 1/6 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem ért valami trauma gyerekkorodban?
2013. aug. 16. 18:57
 2/6 Sir Sarcasm ***** válasza:

te egy anorexiás kis páwa vagy öcsi? az sem sokkal jobb, ha le tudsz szúrni valakit a bordáddal

valakit a kinézetéért ócsárolni batár nagy tahóság ám

2013. aug. 16. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
majd kinövi XD
2013. aug. 16. 19:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Apám lelkileg, testileg terrorizált, a húgom miatt is sokszor engem vert, anyámat előttem folytogatta meg rúgta hason stb. Csak ilyesmik történtk meg meztelen lábbbal kellett apám elől menekülnünk egyszer még kisgyerekként, meert le akart minket mészárolni, ha rájött a roham...
2013. aug. 16. 19:20
 5/6 Pain for Pleasure ***** válasza:

Ebben az esetben akkor nem csodálkozom, hogy így érzel más emberek iránt. Azért érzed magad jobban az általad említett kis tömegű személyek között, mert tőlük nem kell tartanod.

Sajnálom, hogy ilyen borzasztó gyermekkorod volt. :(

2013. aug. 16. 19:45
 6/6 anonim válasza:
kövér emberektől én is undorodom, legyen akár férfi, akár nő.
2013. aug. 16. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!