Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz? Ti ezek után talalkoznátok még?
Figyelt kérdés
Sziasztok, most először szexueltunk egyutt a csajjal. 2 hete ismerkedünk. Nagyon élvezem vele és ő is velem. Alap járaton nagyon spriccelek de még ekkorát soha életembe. Feküdtem és konkrétan arcon élveztem sajat magam. Kicsit kellemetlenül ereztem magam ő kicsit mosolygott rajta.2023. máj. 17. 15:47
1/8 anonim válasza:
Nagyon gáz? :Pont leszarjuk a magánéletedet.
Ti ezek után talalkoznátok még? :Nem, mivel a nők izgatnak és nem vagyok bzi.
2/8 anonim válasza:
Le vagy szarva te paraszt. Nem érdekel minket, hogy találkoztok e.
3/8 anonim válasza:
Ebben mi a ciki
Nem értem
Tetszett a szex ezért nagyobb volt a spricc. Normális semmi extra mindenkivel megesik
4/8 anonim válasza:
Velem is volt már ilyenycsak nevettünk rajta. Eszembe se jutott hogy esetleg ezért ne találkozzunk többet:D
5/8 anonim válasza:
Tyű de frusztráltak az első válaszolók :D
Semmi ciki nincs benne, élvezted, ő is élvezte, én még örülnék is ha valaki miattam ekkorát élvezne.
6/8 anonim válasza:
Mivel ő ezen csak mosolygott nem volt neki semmi olyan benne ami miatt ne találkozna veled újra. Ne parázz, nincs min.
7/8 anonim válasza:
Nem ertem a kérdést. Ilyen barmikor előfordul hat bárkivel.
8/8 Oldfire válasza:
Nem egészen vagy érthető. Dicsekszel vagy panaszkodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!