Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet gyakori az, hogy a nő nem akarja a szexet a párjával, de mégis belemegy, mert attól fél, hogy ha nem elégíti ki maximálisan a férfi szexuális igyeit, akkor az elhagyja vagy megcsalja?
Figyelt kérdés
2023. máj. 17. 11:34
31/35 anonim válasza:
Házas vagyok ezer ève, èn nem szexelek ha nincs kedvem, más nem tudom mit csinál.
32/35 anonim válasza:
Engem ezzel fenyegetett a férjem. Pedig heti kétszer szexeltünk és az se volt elég neki. Nem bírta elviselni,ha nemet mondtam neki és fenyegetett. Én gondolatban már elváltam tőle,de sajnos a jelenlegi helyzetem nem engedi,hogy tényleg megszabaduljak tőle..
33/35 Ozmi válasza:
előforrdul néha, hogy nekem nincs kedvem, neki meg igen, ilyenkor legfeljebb kiverem neki, vagy leszopom, de sosem félelemből, hanem mert szeretem, és azt akarom, hogy jó legyen neki.
26L
34/35 anonim válasza:
Szerintem elég gyakori. Én is éltem ilyen kapcsolatban. Egy ideig tényleg egy nyűgnek éltem meg a szexet. Ezt tetézte, hogy pocsék volt az exem az ágyban. De hát nagyon féltem, hogy félrelép.
Szóval, szerintem ez tényleg gyakoribb mint gondolnánk.
35/35 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja, hogy nem azért csinálja, mert fél, az próbálta már, hogy nemet mond? Ha nem, miért nem? Ha igen, milyen reakciót kapott?
2023. máj. 21. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!