Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet gyakori az, hogy a nő nem akarja a szexet a párjával, de mégis belemegy, mert attól fél, hogy ha nem elégíti ki maximálisan a férfi szexuális igyeit, akkor az elhagyja vagy megcsalja?
Szerintem igen is gyakori! Szerintem rengeteg olyan kapcsolat van, ahol a szex nem jó, ezért nem is akarja a nő/férfi, de kötelező elem, ezért csinálják.
Én is simán szexeltem az exemmel, pedig kur..va szar volt, mert egy nulla volt az ágyban, viszont volt olyan tényező a kapcsolatunkban, ami miatt vele maradtam. Teszem azt még mindig jobb ha van valakim és szar a szex, mintha egyedül lennék..... Nyugi szánalmasnak tartom magam!
Nagyon ritkán előfordul. A kényszer szex senkinek sem jó kivéve ha valami defektje van valakinek.
#7 Dettó ugyanezt mint nálatok. Gyakorlatilag mindent én csinálok és mindent megteremtek a páromnak a szex pedig 0. Azt sem tudom milyen már az olyan régen volt.
Az én párom inkább vállalná a szakítást, elköltözne csak szexelnie ne kelljen. Ezt nem az én fejemből pattant ki. Ő határozottan kijelentette.
Egyébként szerintem házasságban , hosszú párkapcsolatban amúgy sincs már szex.
Nálunk ez van. Férjemnek sokkal nagyobb a libidója, nekem elég lenne havi 2-4 alkalom bőven.
Ugyanakkor nem okoz fájdalmat vagy nehézséget, miért ne elégüljön ki amikor akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!