Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik kezdetektől fogva szexmentes heteró párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Két 50-es ember, egy pasas és egy nő, hosszú ideje kifelé azt vallják, hogy együtt vannak, együtt is mutatkoznak és nincs, nem is volt köztük testiség. Mitől lehet ilyen?2023. máj. 16. 22:57
1/12 anonim válasza:
Termeszetesen. Normalis parkapcsolatban a hazassagig nincs szex, akkor alakul igazi szerelem es Egi Aldas lesz rajta. F
2/12 anonim válasza:
Láttam már ilyet, 10 évig voltak együtt (kb 35-től 45-ig), ebből jó ha 1 évig volt valami, de kifelé abszolút egy párt alkottak. Egyik szerintem b.zi volt (tagadásban), a lány meg egy frigid p.csa.
3/12 anonim válasza:
Nincs. A párkapcsolat természetes része a szexualitás. Olyan nincs, hogy nem vágyik rá egy egészséges felnőtt. Főleg kettő. Enélkül kölcsönösen nem élik meg jól a dolgot,. Tehát nem párkapcsolat, hanem szenvedés.
4/12 anonim válasza:
Két aszexuálisnál biztos, mindenki másnál meg nem akarják a publikum orrára kötni hogy dugnak is. Amúgy ha nem vagy érintett akkor miért is lényeges ez? Egészségükre, ha nekik így jó. Mondjuk még arrébb vagyok az 50-től, de én tuti nem lennék olyan kapcsolatban ahol nincs szex.
5/12 anonim válasza:
Simán lehet. Amugy meg a házaságok jelentős részében 10 év után már nincs szexuális kapcsolat a házastársak között. Mert testileg lelkileg nem kivánják egymást, megunták, megutálták egymást. Itt legfeljebb az a különbség, hogy ezt megbeszélték elfogadtták.
6/12 anonim válasza:
Nekem azért lennének kérdéseim erről. Pl maszturbálnak-e? Vagy a szexuális vágyaikat mással élik? Vagy egyáltalán nincs egészséges vágyuk?
7/12 anonim válasza:
Az életkort tekintve lehet. Ötven éves pasi vagyok és jó hat éve szexmentes kapcsolatban élek attól független ,hogy én még bőven vágynék rá viszont a párom a kora (51 éves) miatt már egyáltalán nem vágyik a szexre. Bár annyi a különbség, hogy tíz éve még volt szex és az nagyon jó volt bár már csak halvány emlékek ezek. Lehet, hogy az élet helyzetből adódóan,önvédelemből de szerencsére már nekem is egyre kevésbé hiányzik a szex. Kívülről a külső szemlélő meg nem mondaná, hogy így élünk (külön hálószoba, egymás előtt nem vetkőzünk, nincs ölelkezés, filmnézés közben is van egy fél méter távolság közöttünk ,stb.) Azért ami a párom mellett tart a szeretet, megértés és az emlékek. Bár ezt a kapcsolatot már inkább barátinak nevezném. A megcsalás meg nem az én asztalom. a nemi vágy pedig szerencsére csökken pláne , hogy szex nincs így az idő nekem dolgozik. Érdekes mert nekem már ez lett a természetes párkapcsolat. Fura lenne számomra ha egy nő szexet szeretne. De új kapcsolatba főleg ezért már biztosan nem kezdenék.
8/12 anonim válasza:
A hazassagok akkor mennek tonkre ha nem Isgennek tetszo modon kottetnek, nem tisztan megelt kapcsolatban es nem imadkoznak a parok. Azert mennek tonkre! A parkapcsolatban a szex sulyos bun, ha nem hazassagban tortenik. Nem kivanok senkivel vitaba szallni, ne merje magat magyarnak se nevezni aki ebbe bele kot, a magyarsag kereszteny alapu, a gyerekeinket meg hagyjatok beken! A hazassag szent. Vilagos? Ha ezt nem tartjatok be, magatokra vettek... Az ujpoganysagra nincs szukseg.
9/12 anonim válasza:
#8 Mi van? Bekötötték a diliházba a netet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!