Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfi és szubmisszív nő kapcsolata lehet tartós ? Lehet ebből életreszóló kapcsolat, vagy általában hamar cserélődnek a partnerek ?
Nekem is több sub partnerem volt, de én el tudom képzelni, sőt arra vágyom, hogy megtaláljam azt az egyet akivel leélem az életemet és minden téren passzolunk. Ehhez nem kevés keresgélés kell, mint a sima kapcsolatok esetében is.
Itt ugye jobban bele kell menni abba, hogy valóban működik e a dolog.
F
Emberi tulajdonság függő. Ha passzoltok, lehet egy örök életű kapcsolat.
Kell az, hogy egy hullámhosszon legyetek. :)
Minden további nélkül lehet HA emberileg is egy hullámhosszon vannak, nem csak az ágyban.
Ja soktól hallod már az x. partnere - miért normál, mindenféle BDSM-mentes kapcsolatban nincs olyan hogy valakinek már az x. partnere?
Amúgy bro' egy igazi domináns Férfi nem henceg az "előéletével". Az hangoztatja hogy húúúú mennyi szubom volt, meg nevezi magát dimdomnak aki amúgy egy pukkasztott nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!