Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, ti milyen jelekből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti milyen jelekből honnan érzitek meg, hogy a pasi lassan elélvez? Behatolásos szex közben

Figyelt kérdés
Mikből állapítjátok meg?

2023. máj. 14. 19:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

"Figyelj, több olyan gyógyszer van, mely részben méreg, árt a májnak és sajnos ilyen a fogamzásgátló is, ne hidd azt, hogy minden gyógyszer tökéletesen "tiszta", mert egyáltalán nem. Nem mindig hamar derül ki"

Igen, csakhogy ezt milliárdnyi nő használta, használja generációk óta életvitelszerűen, évtizedekig.

"Hát nem, az óvszer sokkal boztonságosabb, a megszakításos nem az, mert az 50-50%-os esély, vagy lesz baleset, vagy nem és ott részben a szerencsén múlik. Megszakításossal védekezni a leginkább felelőtlen."

Óvszerrel is pontosan ugyanígy lehet baleset. Ezért a leginkább nem megbízható, minthogy mechanikai úton ad védekezési módot.

2023. aug. 24. 23:25
 22/31 he84 ***** válasza:
Már mondtam, hogy nem így van, jól tudom, hogy az óvszer az egyik legbiztonságosabb módszer, ideje lenne már megértened. Ez részben saját tapasztalkat. Mindössze 4 év alatt még soha egyetlen baleset se volt a barátommal, a mai napig is igaz ez, pedig mindig csakis óvszerrel védekeztünk és fogunk is megfelelően jól használva, melynek nincsenek mérgező és káros mellékhatásai. Ennyi!
2023. szept. 3. 22:07
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

"Már mondtam, hogy nem így van, jól tudom, hogy az óvszer az egyik legbiztonságosabb módszer, ideje lenne már megértened."

Ez a te véleményed. Vannak, akik évekig védekeznek megszakításos módszerrel is, és nem lesz baba. Nekem pedig saját tapasztalatom, hogy a fogamzásgátló nem volt semmilyen mellékhatással. Akkor most 1:1?

És az is, hogy az óvszer többször szakadt már ki nálunk.

"melynek nincsenek mérgező és káros mellékhatásai. Ennyi!"

A fogamzásgátlónak sem. Ha valaki érzékeny rá, nem írja fel nőgyógyász szakorvos - ahogyan óvszerre is lehet érzékeny valaki.

Akkor is ott van még egy rakás más, biztonságosabb fogamzásgátló módszer. Spiráltól a pesszáriumon át a spermicid kúpig, egy csomó hormonmentes, de az óvszernél biztosabb módszer, amiknek nincsenek meg az óvszerre jellemző hátrányaik, úgy mint a kiszakadás, felcsúszás, elfogyás eshetősége.

Mondtam: azt használsz, amit akarsz. De másokra ne akard rátukmálni a rögeszméidet kéretlenül. Mindenkinek a saját élete, belátása, döntése.

2023. szept. 3. 22:49
 24/31 he84 ***** válasza:
Ez nem csupán vélemény, hanem valós infó és tapasztalat is. A megszakításos az nem igazi védekezés, hanem szerencsejáték felelőtlenül és egyeseknek mázlijuk van, de az nem jelenti, hogy akkor az jó. De igen, nekem ne mondd férfiként (nagy eséllyel az vagy, már korábban mondtam miért), hogy nem lehet ártalmas a fogamzásgátló, jó néhány esetben sajnos igenis az. Ráadásul nem mindig derül ki hamar, van hogy hetek, de inkább hónapok alatt derül ki. Ez nem csupán érzékenység és nincs arra garancia, hogy egy másik fajta fogamzásgátló nem okozna bajokat. Míg óvszernél hamar és ott sokkal gyorsabb, egyszerűbb latexmenteset venni, nem kell kockáztatva heteket, meg hónapokat várni és kockázat sincs. A kiszakadásnak 2 oka lehet: 1. vagy gyári hibás darabok, 2. vagy pedig rosszul kezelés, hibásan felhelyezés néha. Ezeket kiszűrve nem szakad ki soha. Bezzeg ha neked kéne fogamzásgátlóval tömni magad ki tudja meddig és lennének mellékhatásokra esélyek, nagy eséllyel nem tennéd. Leglábbis korábban hallottam már, hogy a legtöbb férfi nem tenné, de bezzeg mi nők tegyük lehetőleg, mert stb. A pesszárium és a többi hüvelybe felhelyezhető módszerek szintén nem jók, már elmondtam, mert kényelmezlenek és főleg el is mozdulhatnak és ott emiatt ott van a baba becsúszásának kicsinél nagyobb kockázata. Már megmondtam, hogy semmi tukmálás nem volt, de ha annyira saját élete és magánügy, akkor mi a csudáért írt ide róla? Ha valaki ír erről, akkor jöhetnek rá meglátások és javaslatok, ez ezzel jár(hat)! Erről is már beszéltem, de erre bezzeg semmi! Ennyi erővel te se gyere a rögeszméiddel nálam, te sokkal inkább jöttél nekem győzködni, mint én neki, így akkor neked (is) le kéne állnod, már mondtam, én le is akartam zárni, ami még most is tart!
2023. szept. 16. 23:14
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

"Ez nem csupán vélemény, hanem valós infó és tapasztalat is."

Mert te ezt tapasztaltad, ezért a te szűk keresztmetszeteden át látott világodban ez így van. Mit számít milliárdnyi nő több generációnyi életvitelszerű használata, és hogy szakorvosok írják fel, igaz?

"A megszakításos az nem igazi védekezés"

Nem is mondtam. Azt mondtam, hogy a te, egyéni, személyes tapasztalatod semmi, nem releváns, vannak akik megszakításos módszerrel mondhatják el ugyanazt, mint te, hogy soha nem volt még belőle baj. Ennyire nyomós tehát az érved az óvszer mellett.

"Míg óvszernél hamar és ott sokkal gyorsabb, egyszerűbb latexmenteset venni"

Fogamzásgátlóból is van hormonmentes. Számtalanszor elmondtam már.

"A kiszakadásnak 2 oka lehet: 1. vagy gyári hibás darabok, 2. vagy pedig rosszul kezelés, hibásan felhelyezés néha. Ezeket kiszűrve nem szakad ki soha."

Igen? Tán használat előtt leellenőrzöd az összeset, hogy nem-e gyári hibás?

"Bezzeg ha neked kéne fogamzásgátlóval tömni magad ki tudja meddig és lennének mellékhatásokra esélyek, nagy eséllyel nem tennéd. Leglábbis korábban hallottam már, hogy a legtöbb férfi nem tenné"

Már megint csak: te. Te úgy hallottad, te ezt gondolod, stb. Ezzel nem lehet vitatkozni. Neked ez vallás, itt érveknek, tényeknek helye nincs. Megmondod más helyett is.

"A pesszárium és a többi hüvelybe felhelyezhető módszerek szintén nem jók, már elmondtam, mert kényelmezlenek"

Hülyeségeket beszélsz. Ott nincsenek idegvégződések, nem is érezhetőek.

"És főleg el is mozdulhatnak"

Nem jobban, mint egy óvszer, ami visszacsúszhat, kiszakadhat, akár még bent is ragadhat.

"Már megmondtam, hogy semmi tukmálás nem volt, de ha annyira saját élete és magánügy, akkor mi a csudáért írt ide róla?"

Nem azért írt, hogy beledumálj, hogy ő milyen módon védekezik. Onnan indult ki, hogy eleve feltételezted, hogy védekezés nélkül élvez a válaszoló a párjába - mert neked csak az óvszer az. Holott tucatnyi más módszer van, és senki nem kérdezte, hogy mi a véleményed róluk. Magadnak úgy csinálod, ahogy akarod, másra hagyd rá saját döntésnek.

"már mondtam, én le is akartam zárni, ami még most is tart!"

Ja, ezt mondtad... de mégis folytatod.🙂

2023. szept. 17. 00:22
 26/31 he84 ***** válasza:
Nincs semmilyen szűk keresztmetszetem,... Csak mert sok nő használja és orvos írja fel, nem azt jelenti, hogy sok nőnél nem okoz idővel gondot. Ha te se véled igazi védekezésnek a megszakításost, akkor ne hozd fel példának, mert az nem az. A felhelyezhető hormonmentes pesszárium és a többi hiába hormomentes, némiképp kockázatos és elmozdulhat, az óvszer ennyire nem és legfeljebb nagyon ritka esetekben. A barátom és én nyilván nem tudjuk előre, hogy gyári hibás-e az óvszer, amit készül felhúzni, de nem szokott az lenni, soha nem volt az. Nem vallásként tekintek az óvszerre,... Van tapasztalatom és meggyőződésem egyéb infók alapján bőven, hogy óvszerrel a legjobb és az nem okoz senkinek se hátrányt, se nagy kockázatot, kész! Ha pedig ő, vagy más nem akarja, hogy beledumáljak abba, akkor ne írjon róla és kész! Bátran szólhatok én is, más is, ha valaki ír valamiről! És te fújod fel helyette, ő már rég nincs it,... Ennyi!
2023. szept. 17. 00:40
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

"Ha te se véled igazi védekezésnek a megszakításost, akkor ne hozd fel példának, mert az nem az."

Ha nem okozna gondot kettő mondatnál hosszabb szöveg értelmezése, akkor felfogtad volna, hogy arra hoztam példának, miszerint az, hogy TE nem tapasztaltál problémát az óvszerrel, nem releváns, más meg megszakításos módszerrel védekezik évekóta, attól még nem lesz általános értelemben biztonságos, hogy mi az egyéni tapasztalat.

"A felhelyezhető hormonmentes pesszárium és a többi hiába hormomentes, némiképp kockázatos és elmozdulhat"

A hormonmentes fogamzásgátló tabletta elmozdulhat...?? Önmagad paródiája vagy. De a spirál sem tud "elmozdulni", mivel nem mechanikai úton akadályozza a fogantatást. Ahogyan a hüvelykúpok sem tudnak "elmozdulni".

"az óvszer ennyire nem és legfeljebb nagyon ritka esetekben."

Mondod te.

"A barátom és én nyilván nem tudjuk előre, hogy gyári hibás-e az óvszer, amit készül felhúzni, de nem szokott az lenni, soha nem volt az."

Hát nálunk pedig többször is. Most akkor 1:1.

"Nem vallásként tekintek az óvszerre,... Van tapasztalatom és meggyőződésem egyéb infók alapján bőven, hogy óvszerrel a legjobb"

Neked.

"és az nem okoz senkinek se hátrányt, se nagy kockázatot"

Szerinted.

"Ha pedig ő, vagy más nem akarja, hogy beledumáljak abba, akkor ne írjon róla és kész!"

Nem erről írt ki, egyáltalán, semmilyen értelemben nem. Nem kérdezte senki véleményét a fogamzásgátlási módszerekről. Te kezdtél belekötni másba önkényesen és kéretlenül.

2023. szept. 17. 19:41
 28/31 he84 ***** válasza:
De a megszakításos Nem védezekezés, így rossz példa, fogd már fel,... Nem tablettára írtam azt, hogy az elmozdulhat, jesszusom már,... Menj máshova kötekedni és még én nem értelmezek jól, hát inkább te! Óvszer ügyben nem csak mondom én, hanem tudom jól, hogy így van sok más embernek is jobb az óvszer, legfeljebb nem mindenki nyilatkozik róla. Azok a férfiak, akik kényesek az óvszerre és inkább a nőre kényszerítik a védekezést az egészségüket is kockáztatva, meg a terhesség nagyobb kockázatával együtt, azok nem érdekelnek! Nem szerintem, hanem globálisan tudom és tény, hogy az óvszer nem okoz semmi kárt, nehogy már te ne tudd ezt férfiként,...! Miért, talán lesz tőle trombozisod, fájni fog, könnyen meghízol tőle, csökken tőle a szexuális vágyad, lesz tőle bármi bajod? Hát nem! Az hogy te kényes vagy rá, az más kérdés. De beszélt róla, fogd már fel ezt is, utalt rá, így igenis lehet szólni, nem kötöttem bele! Ha valaki nem akar reakciót valamire, amit itt leírt, akkor ne írjon róla semmit és kész! Fogd már fel, vedd már észre, hogy nincs ennek értelme, most már fejezd be, mert ez szinte örökké így fog tartani, amit én nem vállalok! Én lezártam és jó lenne, ha most már te is lezárnád és csendben lennél!
2023. szept. 18. 13:02
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

"De a megszakításos Nem védezekezés, így rossz példa, fogd már fel,..."

Van, akinek az is az.

"Nem tablettára írtam azt, hogy az elmozdulhat, jesszusom már"

Nyilván, hanem arra téves reakcióként, hogy írtam, miszerint létezik hormonmentes fogamzásgátló is - így vélhetőleg neked halvány fogalmad sincs róla, hogy én nem az egyéb alternatívákról, hanem a hormonmentes tartalmú fogalmzásgátló tablettáról beszélek...

De azért érdekelne, hogy a hüvelykúpok, vagy a spirál hogyan tud szerinted "elcsúszni", amik nem mechanikai védelmet adnak. Nem csak pesszárium létezik ám az általad írt "egyéb eszközök"-ben (és akkor még mindig nem a homronmentes tablettáról beszélünk, bár én arra utaltam).

"Óvszer ügyben nem csak mondom én, hanem tudom jól, hogy így van"

Az komoly érv.

"sok más embernek is jobb az óvszer, legfeljebb nem mindenki nyilatkozik róla."

Akkor használják kedvük szerint, akiknek az jobb. Látod? Nekem ez közömbös. Neked sem befolyásolja az életedet az semmiben, ha más nem követi a TE szempontjaidat.

"Azok a férfiak, akik kényesek az óvszerre és inkább a nőre kényszerítik a védekezést az egészségüket is kockáztatva"

Ebben csupán két tévedés van: 1) nem kényszerít felnőtt embereknél ezt senki; 2) nem kockáztatja az egészségét az embereknek.

"meg a terhesség nagyobb kockázatával együtt"

😂😆🤣

Nézz már rá a fogamzásgátló hatékonysági mutatójára, tündérem. Tudod, hogy mi az a Pearl-index? Láthatóan nem, ahogy azt sem, hogy vannak hormonmentes fogamzásgátló tabletták is, teljesen egyértelmű, hogy ködben tapogatózol mindebben.

A tabletta a legbiztonságosabb módszer, rendeltetésszerű használat mellett 99,8%-os védelmet ad. Ez orvosi tény. Óvszerhasználattal még tökéletes alkalmazás mellett is 7x akkora(!) esély van a nem kívánt megtermékenyülésre, mint tablettánál. Ezekkel nem tudsz vitatkozni, ezek statisztikai tények. Én nem csak úgy dobálózok a kijelentésekkel, mint ahogyan te, hogy rámondom, miszerint ez így van és kész, pont. Látod? Ez a különbség kettőnk között...

"Nem szerintem, hanem globálisan tudom és tény, hogy az óvszer nem okoz semmi kárt"

Bocsánat, ebből írtad talán a diplomamunkádat?

"nehogy már te ne tudd ezt férfiként,...!"

Egy férfigyűlölő femináci vagy, nem több. Azt hiszed, nemek harca van itt, sokadszorra hangsúlyozod ki, hogy "te, férfiként!", és beszélsz itt valami zavaros nők elleni elnyomásról, amiben te kívánod elhozni a felszabadítást. Neked én is másfajta gyógyszert javasolnék inkább... Bár az is nyomós szempont lehetne, hogy ne szaporodj, valóban.

"De beszélt róla, fogd már fel ezt is, utalt rá, így igenis lehet szólni, nem kötöttem bele!"

Korántsem. Azt írta, szeret beleélvezni a párjába - amit te egyből úgy értelmeztél, hogy nem védekeznek, merthogy neked csak az óvszer elképzelhető erre, majd kioktatást tartottál. 1) Senki nem kérte 2) Eleve hibás a megközelítés, miszerint ha nem óvszerben csinálja, akkor nyilván felelőtlen és nem is védekezik.

"Ha valaki nem akar reakciót valamire, amit itt leírt, akkor ne írjon róla semmit és kész!"

Nem erről írt.

"Fogd már fel, vedd már észre, hogy nincs ennek értelme, most már fejezd be, mert ez szinte örökké így fog tartani, amit én nem vállalok!"

Hát akkor minek vagy még itt?

"Én lezártam"

Hányadszorra is?

"és jó lenne, ha most már te is lezárnád és csendben lennél!"

Ó, nem, nem. Amíg hülyeségeket írsz, addig én ellenpontot fogok hozzá tartani.

2023. szept. 18. 20:39
 30/31 he84 ***** válasza:
Atól még, hogy van hormonmentews tabletta is, lehetne más mellékhatásai is. Az óvszernek nincs. Nem tapogatozok sötétben, hanem én is tudok dolgokat. És nem vagyok férfigyülőlő femináci! Jesszusom, ilyet ebből lehozni, csak mert kiemeltem, hogy férfi lehetsz és hogy ezért akarod inkább a nőkre hárítani a rosszabb védekezést,... Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy nőgyülőlő vagy, mert nem vagy hajlandó óvszert húzni a másikért, akinek nagyobb a veszítenivalója mindenképp. De én nem mondtam ilyet, ez csak egy példa volt. Nem kell nekem semmilyen más gyógyszer, jól vagyok. Ennyi volt, én már lezártam, nem reagálok!
2023. szept. 23. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!