Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők akik nem tudnak elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik nem tudnak elélvezni a párjukkal miért nem?

Figyelt kérdés
18 én is hasonló helyzetben vagyok

2023. ápr. 9. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Számos oka lehet. Egyedül megy?
2023. ápr. 9. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos nagyon béna a pasim. Sajnos mennie kell.
2023. ápr. 9. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Egyedül megy?

2. Ha nem, akkor fedezd fel a tested, engedd el a szorongásaidat, kísérletezz; fedezd fel a szexualitásodat!

3. Ha igen, akkor tanítsd a pasidat, kommunikálj vele, illetve számolj le a szexet övező esetleges félelmeiddel.

4. Ha a pasid nem partner bármelyikben, dobd ki!

2023. ápr. 9. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
Elég hülye kérdés. Ha valaki tudja az okát akkor ellene is tud már tenni!
2023. ápr. 9. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hibáztathatok senkit, szerintem bennem van a hiba. Masztival is csak életemben egyszer sikerült. Nem tudok kikapcsolni agyban eléggé és nincs meg a fizikai erőm hozzá. Szóval elfáradok a mozgásban, mielőtt megtörténne.

Amire nekem szükségem volna, azt szerintem egyetlen férfi se bírná, fontos lenne a monoton döngetés megállás nélkül. Aki legjobb volt az ágyban és órákig bírta velem, az se bírt elég hosszan döngetni, meg kellett állnia, lassítania, pont ezzel bírta órákig. De így meg kiestem a ritmusból mindig. Borzasztó kiábrándító, amikor az ember kezdi végre elveszteni a kontrollt, kezd kicsit ködös lenni az agyam, csak a gyönyör, erre bummm, megáll pont akkor. És még mindig ő bírta a legtovább. Másik partnerem ha hármat lökött, már majdnem elsült. Egy másik túl hosszú és vastag volt, annyira fájt, semmit nem tudtam vele élvezni. Negyedik meg sovány volt, nem is éreztem szinte, ha belém hatolt. De volt olyan nője, aki meg attól elment, hogy bedugta neki. Szóval bennem van a hiba.

Időnként orgazmus utáni állapotba kerülök szex közben. De azt nem szeretem, mert maga az orgazmus kimarad. Kb.azt érzem, hogy mindjárt felrobbanok, annyira jó, minden stimmel, a ritmus is, ködös az agyam, zúg a fülem, elképesztő gyönyör a lábam közt, kezdem elveszteni teljesen a kontrollt és akkor egy pillanat alatt kifut belőlem minden erő, ájulás közeli állapot, szinte rosszullét és óriási hiányérzet, mint aki ott volt a legnagyobb gyönyör küszöbén, de nem élheti át soha. Ezt utálom. Ilyenkor érzéketlenné válik a testem, képtelen vagyok élvezni a folytatást és nagy hiányérzetem van. Ennél sokkal jobb, ha eddig nem jutok el, csak szimplán szexelek egy kellemeset és közelébe se megyek az extázisnak. Olyankor ki tudok elégülni, csak nem orgazmussal. Szimplán a testi folyamatok, az extázis nélküli gyönyörérzet, ez simán kielégíti annyira a testem, hogy imádom a szexben magát a szeretkezés folyamatát. Az meg nagyon széles skálán van, hogy közben mennyire élvezem. Volt aki azt hitte, van orgazmusom, mert annyira élveztem. Meghagytam ebben a hitében, mert tényleg nagyon élveztem, semmi színészkedés nem volt benne.

2023. ápr. 9. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 Ez jó, érzékletes leírás volt. Tudom, miről beszélsz, volt egy ilyen csajom, akin pont ezeket tapasztaltam.
2023. ápr. 9. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!