Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik érdekből vagy bármi más okból vannak a párjukkal hogy bírják?
Figyelt kérdés
Én azért vagyok a barátommal mert sajnálok vele szakítani. Közben nem tudja de készül egy másik városban a lakás ahová tudok majd menni . Addig nem szeretném elhagyni.
Hogyan tudtok szexelni csókolózni a párotokkal?
Ha hozzátok ér nem írtál? Eleinte még volt némi vonzódás de hamar elmúlt amint kiderült milyen is valójában.
Én nem rég jöttem haza tőle. Alig vártam hogy lezuhanyozzak és fogat mossak
Nem jó az ágyban sem soha nem tud kielégíteni.
Látja hogy van valami baj de nem mondok neki semmit.
2021. nov. 28. 19:33
2/8 anonim válasza:
Bocsi hogy nem a tapsztalatomat írom le, mert ilyen téren nincs, ha egy emberhez így állok, nincs gyomrom még közel is kerülni hozzá. Szerintem megköszönnéd később magadnak, ha most hagynád el, előbb-utóbb úgy is el fogod, és legalább megkímélnéd magad tőle addig is. Én nem lennék erre képes (minden kötekedés nélkül).
4/8 anonim válasza:
Volt barátnőm visszament a gyereke apjához azért hogy ellegyen a kényelmesben. Ő sem szereti viszont cserébe beáldozza magát mivel nincs semmije. Azzal takarózik hogy a gyerekének családja van szüksége holott az egész arról szól hogy neki meg legyen amit akar. Ház, kocsi, pénz és időnként azért dugcsi is van. Úgyhogy nagyon is jól bírják az ilyenek csak jól kell játszaniuk.
5/8 anonim válasza:
Én nem bírtam, szakítottam. Én is még az elején úgy ahogy vonzódtam az exemhez, de ahogy idővel egyre jobban megismertem kezdett egyre inkább taszítani. Még így a kapcsolat után is a hányinger fog el mikor rágondolok, az utolsó szexek is borzalmas élmények voltak. 21/F
6/8 anonim válasza:
Hát én már alig bírom.. katasztrófa a szex, nem is kívánom már az egészet..
7/8 anonim válasza:
Amikor mar ez volt, hozzam se ert N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!