Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, asszonyok, akik együtt élnek párjukkal és néha, vagy általában meztelenek egymás előtt! Az zavar ha csak spontán feláll a párotok farka?
Mondjuk akkor, mikor ti nem vagytok épp olyan helyzetben, vagy esetleg sejtitek, hogy a párotok se akar szexelni, csak véletlen felált neki.
Olyan hezet alatt értem, hogy mondjuk épp teregettek és a párotok elétál előttetek álló farokkal.
Szerintem józan paraszti ésszel mindenki tudja, hogy az álló farok nem feltétlen egyenlő szexuális izgalommal.
Ilyen csajoknak is van ám, csak úgy random benedvesedik ott lent, kb mintha egy nedveset tüsszentett volna az ember sunája.
Szerintem ilyen nem létezik. Ha egy pasinak feláll, kizárt, hogy nem szeretne megkönnyebbülni valahogy, csak szépen megvárja, hogy lelankadjon magától.
Az meg, hogy épp nincs lehetőség szexre elég fura, milyen helyzet az, hogy ott van két ember meztelenül, a pasinak feláll, de szexelni nem lehet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!