Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szereted a spontán szexet?
Szeretem a spontán szexet. Legmeglepőbb mikor szerettem volna bejutni egy vip helyre, de a helyszínen már nem lehetett belépőt kapni, csak az alap helyekre. Két aranyos negyvenes biztonságival beszélgetni kezdtünk, hogy valahogy nem e lehetne mégis megoldani. Végülis úgy sikerült, hogy miután lezárták a beléptetést,az alap jeggyel megvártam őket bent a folyosón, aztán egy általuk használt helyiségben, miközben az egyik dugott, a másikat leszoptam. Ezután bejuttattak a vip részlegbe...és még a szexet is élveztem nagyon velük. Később még néhányszor sikerült oda így bejutnom amikor ők voltak ott. De már számot cseréltünk és tudunk egyeztetni, mikor vannak ott ők.
19L
A pasim tudja, hogy szeretem a spontán és meglepő szexet. Ami nálunk a számomra volt a legnagyobb élmény, az volt mikor a pasim felkötözte a combjaimhoz a karjaimat úgy, hogy a lábam terpeszben legyen, a szemem bekötötte és egy analpluggal a popsimba otthagyott egy fesztivál sátorban, amit nem tudtam mire vélni, aztán néhány perc múlva jött több ismeretlen sráccal vissza akik sorban megdugták minden testnyílásom, aztán a pasim is megdugott. Mindegyik a számban ment el. Nem is láttam milyen pasik voltak, csak éreztem, hogy többen vannak és mások, van amelyik vékony van amelyik nagyobb darab pocakos. A pasim azt mondta öten voltak 16-35 évesig+ő. Kb ezt éreztem én is. Nagyon élveztem, ez volt a legemlékezetesebb és élvezetesebb szex amit átéltem a párom segítségével.
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!