Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szoktak a párjukkal hármasozni! Hogy kezdődött?
Egy totál véletlenmül bedobott mondat után jöttünk rá, hogy izgatja a dolog.
Őt az hogy ketten foglalkoznak vele, engem meg hogy élvezi a dolgot...nem magyarázom meg, aki benne van a dologban, úgyis tudja, a többiek meg úgysem értik :).
Szóval ilyen közös dolog volt a felhozatal :).
Személyt találni... húúú...na az aztán kemény dió... Sok a kamus, és ha még össze is jön valami, az sem jelenti azt ,hogy nem kamu volt az illető, és utána nem-e tűnik el.
Ezért is adta fel párom, hatalmas nagy sajnálatomra a hármasozást és a keresgélést, mert irdatlan sok aki csak egy lyukat lát benne, csak azt keres, nem pedig partnert, aki csak képet keres, stb...
remélem segítettem valamit.
Te milyen helyzetben vagy, miért született meg a kérdés?
29/f
Egy kis iszogatós este után a feleségem egyik régi barátnője
hozta fel a dolgot. Előbb csak a lányok csókolóztam, meg simogatták
egymást, aztán elkezdtek rámmászni. Nemtudtam, hogy meddig mennek el,
de hagytam magam. Azthiszem egyikőnk sem bánta meg, mert rendszeresen
elkezdtünk összejárni.
Exemmel maradt a szakítás után szexkapcsolat. Elkezdett kérdezgetni róla, hogy melyik pasi ismerőse hogyan tetszik és mivel a haverjára (akire igazán kíváncsi volt) azt mondtam, hogy jó pasi, így elmondta, hogy benne lenne, hogy beszálljon harmadiknak. Győzködött a dologgal, hogy ez nekem dupla élvezet lesz meg minden. Mivel tudta, hogy amire kapásból nem mondok neme azt be szoktam vállalni, így hamar tisztázódott a helyzet.
Nem volt nagy szám. Se jó, se rossz. Már nem a 3. srác, hanem a hármas.
Ekkor jött elő a témával, hogy úgy lenne fer, ha ezúttal én szerveznék be még egy lányt harmadiknak. No az már problémásabb volt sokkal, de jobb is volt a vége.
Kipróbáltam, pipa ez is, én nem fogok ilyen dolgokat hajszolni. Ha épp úgy alakul, akkor nem zárom ki, de nyugodt szívvel le tudom úgy élni az életem, ha nem lesz több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!