Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti milyen jelekből honnan érzitek meg, hogy a pasi lassan elélvez? Behatolásos szex közben
"Csak mert te a fogamzásgátlót szereted jobban, nem azt jelenti, hogy akkor tutira igazad van."
Már bocsánat, de te áltál neki itt más szexuális életében kéretlenül hittéríteni.
"Ne mondd már, hogy a fogamzásgátló nincs bekorlátozva, jesszusom,... Azt hiszed, hogy a tabletták nem darabszámra mennek? de igen, azokból is darabszám van, ahogy az óvszerből is."
Te jó Isten, gyere le... Annyi alkalommal lehet szexelni, ahányszor tablettát beveszel? Nem. Ha egy nap háromszor van kedved, hát háromszor is lehet. Ha ötször, akkor pedig annyiszor.
"Mellékhatások például a trombózis, a szexuális vágy csökkenése, nagyobb hajlam a gyorsabb hízásra és még vannak egyebek is, nézz utána"
Jó, jó, szuperül betanultad a szexuális felvilágosítás tanórát. Ezek azok, akik papírzsebkendőben fogják meg óvszerben a péniszt, de hallottam olyat is, aki az óvszer mellett sem engedi benne elélvezni a pasiját, hanem kihúzatja vele még így is előtte. A South Park idevonatkozó része jut eszembe erről.
Erre mondtam: milliárdnyi nő használta, használja több generáció óta, évtizedekig tartósan, világszerte.
Ha valakinél fennáll tudtán kívül a trombózisra való hajlam, az pontosan olyan kockázat, mintha valakinél fennáll tudtán kívül a latexra való allergiás sokk esélye.
"Ráadásul az óvszer véd az esetleges fertőzésektől is"
Ami csak tini korban szempont, házasoknál, stabil, állandó kapcsolatban már nem téma az ilyesmi.
"Ám nem 100%-os védelem a fogamzásgátló se, mert ha a nő elfelejti bevenni, akár egyet is elfelejt, akkor ott a terhesség esélye."
Már bocsánat, de ez most olyan bornírt megszólalás volt, minthogy "az óvszer sem véd, például ha nem húzod fel".
"Csupán segítségül javasoltam inkább az óvszert."
A lófittyfenét.
"Azért jobb lenne azt védekezéssel csinálni, leginkább óvszerrel 7-es válaszoló, nyersen beleengedni közvetlenül felelőtlenség."
Tehát már megelőlegezve feltételezted, hogy nem is védekeznek.
"Persze kivéve, ha a barátnőd szed fogamzásgátlót. Csak hát ne kényszerből szedje miattad, mert esetleg kényes vagy az óvszerre."
Itt pedig azzal a megelőlegezett feltételezzéssel éltél, hogy ne kényszerből szedje őmiatta a párja.
"Sokkal inkább az óvszer javasolt."
Szóval de, beleszólsz más dolgába, kéretlenül.
"...és inkább hadd mérgezze magát a nő..."
Na tessék, pontosan erről beszéltem.
"Meg kell tanulni jól használni az óvszert, azon belül jól felrakni és nem sajnálni."
Na, erre ugyanazt tudom mondani, jól kell használni a tablettát (aminek használatán nincs is mit "megtanulni", naponta emlékezni kell rá, nem kihagyni), valamint az óvszer jó felhelyezés esetén is kiszakadhat, rosszabb esetben bennmaradhat.
"vannak olyan párkapcsolatok is (nem csak az én kapcsolatom és nem tini vagyok, hanem én is felnőtt már bőven), ahol az óvszert használják és nem terhelik a nő szervezetét, mert jobban egyanrangú embernek vannak kezelve, nem pedig egy gyógyszert nyelő, szex eszköznek van titulálva."
És még van képed azt mondani, hogy te aztán nem térítesz.
"Ráadásul nekem egyéb hormonális okok miatt megállapították évekkel korábban, hogy én nem szedhetek rendszeresen hormonokat."
Na, ez pont olyan egészségügyi ok, mintha valakinek allergiás sokk rizikója miatt nem lehet óvszert használni.
Amire az a válaszod, hogy van latexmentes óvszer. Amire az a válaszom, hogy vannak hormonmentes fogamzásgátló módszerek.
"Ne általánosíts, nincs ilyen, hogy akkor ilyen emberek, akik az óvszert szeretik jobban, ők nem mernek hozzáérni kézzel és csak zsepivel mernek a barátjuk péniszéhez"
Épp te általánosítottál kettővel fentebb a fogamzásgátlóval élő párkapcsolatok esetén elnyomott, szexmunkásokként tekintett nők képével.
"erősen javaslom, hogy te is zárd le!"
Amíg másokra rá akarod tukmálni kéretlenül a saját véleményedet, addig bizony ellenpontot fogok állítani.
A saját szexuális életedet úgy rendezed, ahogy szeretnéd (vagy ahogy a mindenkori párod is hozzájárul - talán ez is a célod? hogy saját "piaci értéked" ne csorbuljon azzal, hogy más nők olyat engednek meg, amit te nem, inkább őket is lebeszéled róla?), másokét hagyd meg az ő privát szférájuknak. Ennyi.
Pedig de, én javasoltam az óvszert és nem hittérítek senkit, már mondtam, ez nem vallás és ettől függetlenül sem térítek. De ha már ennyire térítés, akkor te nem ezt csinálod? Te inkább igen, mégpedig a kockázatos, mérgező fogamzásgátlóval, hogy inkább a nők szedjék, mérgezzék magukat, ami sokkal károsabb lehet rossz esetben, mint az, hogy a férfi ne húzzon fel latexes óvszert, mert neki ott az az opció, hogy használjon latexmentset és az nem fogja őt mérgezni, ám a nők egy részét a fogamzásgátló igen. Idézem azt a részt a 7-es válaszolótól, ahol elárulta azt, hogy nem védekeznek, legalábbis erősen arra ultalt:
"Aztán beindul a pulzáló mozgás és a peniszem kilovelli magából az összes ondót! Rendesen feltolti a nő huvelyet!"
A "Rendesen" kezdődő mondatában ott a lényeg. Aki védekezik óvszerrel, az nem a nő hüvelyét tölti, hanem az óvszert. Éa de igen, a tablettát is meg kell tanulni jól használni, van egy rendszere, néha pár napig nem szabad szedni. Hiába vannak hormonmentes fogamzásgátlók, mint például a spirál, az nem tesz jót a hüvelynek, könnyű rosszul felhelyezni és még annyira se véd, mint az óvszer és a fogamzásgátló. A fogamzásgátló baja, hogy könnyen mérgező, terheli a testet és ha nem szedik jól. Óvszernél pedig biztos a védelem, ha jól van felhúzva, nem mérgez, nem terheli a testet és a latexmentes ugyanúgy jó, mint a latexes, ám a nőknél a fogamzásgátlók között nagyobb a különbség és egyik rosszabb a másiknál, elmondtam miért. És már mondtam, idézem is vissza:
"Senki nem javasolna, szólna más ilyen ügyeibe se, ha nem osztaná meg a neten, ez ilyen egyszerű. Ha annyira magán és ha nem lehet ahhoz szólni, akkor nem kell megosztani."
Így tehát ne engem okolj azért, ha valaki javaslatot, tanácsot kap azért, mert ő magától a neten nyilatkozott erről. Ha valaki bármit is elmond magáról, vagy az élete bármilyen részéről, az már nem egészen magán és ezt vállalja. És férfi írta a 7-es választ, nem nő, így nem volt semmilyen nőt lebeszélés. Azért nem javaslom, mert egyrészt kényszerből nem jó a fogamzásgátló és tudom, hogy sajnos vannak olyanok, akik kényszerből szedik és mert még ha nem is kényszerből, sajnos nem minden nő ismeri a komoly esetleges mellékhatásait, főleg ha több évig szedi szinte folyamatosan.
"Te inkább igen, mégpedig a kockázatos, mérgező fogamzásgátlóval, hogy inkább a nők szedjék, mérgezzék magukat"
Na, ez pontosan az, amiről beszélek. Hamis félelemérzetet keltesz, megtévesztő dolgokat terjesztesz.
"A "Rendesen" kezdődő mondatában ott a lényeg. Aki védekezik óvszerrel, az nem a nő hüvelyét tölti, hanem az óvszert."
Igen. Ha óvszerrel védekezik. De messze nem ez az egyetlen módszer, hogy feltételezd ebben az esetben a védekezés nélküli szexet. Spirál, pesszárium, kúp, tabletta, stb. Vagyis hogy neked semmi más nem jöhet szóba, csak az óvszer, az nem azt jelenti, hogy amennyiben nem gumizik, "nem is védekezik".
"Semmi hamis félelemérzet keltés nincs benne, hanem így van"
Az, hogy eredendően mérgezőnek állítod be a fogamzásgátló tablettát, amit nőgyógyász szakorvosok írnak fel, az pontosan ilyen.
"Hát pedig de, ha gumit nem húz a férfi, akkor nem védekezik."
Számodra csak az óvszer létezik, oké. De ezer más módja van.
"A hüvelybe felhelyezhető dolgok mint mondtam, azok szintén problémásak és gondot okozhatnak, nem is védenek eléggé."
Vicces, hogy ezt írod, egyfelől mert az óvszer is fennmaradhat a hüvelyben, ami valóban problémás, mert nem az a rendeltetésszerű helye, másfelől az óvszer a fogamzásgátló módszerek között a megszakításos közösülés után a legkevésbé biztonságos hatékonyságú. Ennél csak biztonságosabb módszerek vannak, amik kizárják a megtermékenyülés elvi lehetőségét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!