Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető esetleg van itt olyan aki valami okból undort kapott a barátnőjétől és azóta nem képes vagy nem szivesen közösül vele mert ez jut az eszébe ilyenkor?
Velem előfordult sajnos ilyesmi .
Bent voltam mikor párom szült s végig kellett néznem az egészet .
6 hétig tilos volt a szex szülés után , de legalább 1 évig az undor kerülgetett , ha csak a szexre gondoltam , de még akkor is ha az utcán spontán egy semmit takaró ruhadarabban megláttam egy jó alakú nőt .
Azóta már volt köztünk szex párommal , de már soha nem volt az igazi a szülés óta .
Jelenleg is , már vagy 1,5 éve , egymáshoz sem értünk .
Egyszerűen tönkrement a szexualitásunk .
Én maximálisan megértem . Főleg amióta megtapasztaltam a következményeit .
Szerintem a mi szexualitásunknak , vége .
Ez csak az én véleményem, de ha csak annyi lenne, hogy az anyuka fejénél áll az apuka, akkor mitől undorodna meg?
Azt még megértem, ha azért nem kívánja a feleségét, mert a lába között végignézte ahogy kibújik a baba..
De nem kötelező lentre nézni, egy csomó apuka jó élményként élte/éli meg, mert büszke a feleségére, és arra, hogy végig segíthetett neki.
#8 ❤️🙏
Több ilyen apuka kellene!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!