Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Előfordul, hogy a behatolástól azonnal orgazmusotok lesz?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen gyakori és mitől függ?
Életkort írjatok légyszi! Köszönöm!
2023. máj. 14. 08:41
11/15 anonim válasza:
Ha élvezésig nyal, majd rögtön beteszi, akkor 2-3 lökés után újra jön az orgazmus. Más esetben nem volt még ilyen.
12/15 anonim válasza:
Nekem csak behatolástól van mostanában.
13/15 anonim válasza:
Csak behatolastol nem, de ha rég voltam pasival, és kellő vastagságú mérete van, nagyon hamar összejön. Néha magamon is csodálkozom.
14/15 anonim válasza:
Összejöttem egy két gyerekes, akkor 42 éves anyukával, állítólag (azt mondta) rég óta nem dugott, akkor direkt úgy szexeltem vele, hogy vagy 15 percig csak előjáték volt, szopattam, jól kinyaltam több pózban, punciját, fenekét, egy ujjas kis rövid ujjazást (tényleg csak 4-5 másodperces) kapott, simogattam melleit, punciját, csiklóját, nyaltam mindenhol.
Amikor ezek után missziben felemeltem a lábát és a farkamat a puncijához illesztettem és elkezdtem neki benyomni éreztem szinte elélvez, mondta is a szex után, hogy valójában nem élvezett el az első behatolás pillanatában, de felért neki, akkor ez egy orgazmussal.
15/15 Viola811 válasza:
Igen, ez elég gyakori eset nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!