Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Amikor egy férfi kinyal benneteket és orgazmusotok lesz, utána mindig kívánjátok a hagyományos aktust is?
Figyelt kérdés
Szóval közvetlenül a kinyalás után szívesen veszitek, ha a férfi elkezdi a szex behatolós részét?2022. aug. 28. 09:49
1/10 anonim válasza:
Igen,mert az másért jó.Iszonyatos jó érzés ha megdug és bennem van.Összetartozás érzése,az ,hogy összekapcsolódunk és eggyé válunk.
3/10 anonim válasza:
igen, az hogy én elélvezek nem jelenti a végét az aktusnak, utánna még nagyon jó ha bennem van
4/10 anonim válasza:
persze, utána csak arra vágyok hogy bennem legyen valaki
5/10 anonim válasza:
Igen! Ahogy előttem is irták, vágyom rá hogy kitöltsön, bennem legyen.
6/10 anonim válasza:
Igen, általában kifejezetten igénylem, hogy így folytassa a párom!
8/10 anonim válasza:
Kozvetlenul utana nem, mert iszonyatosan irrital, ha hozzam er vagy igy vagy ugy.. Ameg nem mulik el az a bizsergos erzes orgazmus utan, addig semmikepp se tegye be :D
9/10 anonim válasza:
Igen de csak közvetlenül utána. Olyankor gyakran hamar jön egy második orgazmus. Viszont ha a pasi nem áll azonnal készen, akkor utána már nem kívánom magamban.
10/10 anonim válasza:
Párom ritkán engedi hogy orgazmusig nyalja, de ha igen akkor még jobban kivánja a behatolást. Én is jobban szeretem mert sokkal nedvesebb .
Általában úgy szeret elélvezni ha épp mozgok benne és ő izgatja a csiklóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!