Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők/Asszonyok Volt már igazán rossz szexben részesetek?
Miért volt az?
-Kicsi volt?
-szőrős volt?
-rövid ideig tartott?
-esetleg nem állt fel a jancsika?
Volt
Túl nagy volt volt h a vastagsága miatt be se ment majd még haltam
Ször ? Bokor bátki de akkor a hogy nem láttam a lényeget
Volt hogy 2 lökés után elkezdett remegni én meg be pánikoltam hogy úristen baj van ez szívrohamot kap itt pusztul meg rajtam aztán csak elélvezett a draga .. ki izzadtam rögtön 2 liter vizet bssza meg
Volt olyan is hogy bármit csináltam nem állt fel neki ....
Én ilyet még nem éltem általában ha le került a gatya álltak mint a győzelmi zászló. De azon az újra élesztés se segített volna .
Elmondás szerint jó volt amit ahogy csináltam meg kívánt .
Hát mondom fijam nem úgy látom
Szóval egy kicsit az önbizalmamnak reccs.
29N
Volt olyan, akinél egy smárolàs jelentette az előjátêkot. Én mêg fel se izgultam, már rakta be ês pár lökês utàn êlvezett belém, én meg csak lestem.
Olyan is volt, aki azt élvezte, amíg szoptam, de mikor adni kellett volna, akkor nem találta fel magát az adott lehetősêgek között, és nem is kaptam semmit. Se dugás, se nyalás.
Egyik tiszta ősdzsungel volt odalent és ez borzasztóan zavart szopásnál.
Olyan meg több is volt, akinek nem àllt fel, vagy közben lekókadt, hogy nem lehetett folytatni.
Volt sajnos ..
Exemnek sokszor elég volt az előjáték és el is élvezett pedig csak kicsit megfogdostam 🤷♀️ ha véletlen eljutottunk a szexig se nagyon volt konkrétan élvezhető meg kicsi is és vékony is volt ..
Volt olyan aki nagyon önző volt egy ket csók aztán szex néhány lökés és már fordult is át aludni 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!