Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden rossz szándék nélkül kérdem. Az itteni férfiak, akik privit írnak nőknek (legalábbis feltételezik, hogy nőknek írnak)... (?)
... miért írnak olyan dolgokat, amiktől egy normál nőnek a füle és egyéb páros szervei kettéállnak? Egészen konkrétan semmit nem lehet tudni az illető nőről (se kor, se lakhely, se külső, se végzettség, SEMMI).
Ilyesmire gondolok, hogy "de megismernélek", "de jó nő lehetsz", "biztos jól kijönnénk", stb. (És nyilván a nagyon magas színvonalú, kulturált mondatokat hoztam példának.)
Végső elkeseredés. Amikor már minden mindegy. Hátha. Én meg jót nevetek rajtuk.
(Józsi, 56 éves kamionsofőr)
Az a legjobb amikor ugy irnak, hogy egy parapcsolati temaban adok valaszt amiben megemlitem hogy VAN parom :DD
Most vagy nem erdekli oket vagy igazabol arra sem veszik a faradtsagot, hogy elolvassak a valaszt, csak esz nelkul megy a privat.
De tenyleg nem tudom, hogy mit varnak az ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!