Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy pasit ez izgat, számotokra ez tud pozitív lenni? /F
Én soha nem cigiztem, nem is akarok. Az viszont nagyon beindít és felizgat, ha egy lány dohányzik. Nem feltétlen rendszeres dohányosra gondolok, illetve nem is arra hogy meglátok valakit az utcán aki cigizik, arra egyből felizgulok.
Hanem pl ha olyan lány csinálja akihez érzelem köt vagy vonzódom hozzá nagyon, és mondjuk kettesben vagyunk.
És igen, tudom, hogy élőben is tetszik, nem csak gondolatban, mert már kipróbáltam és hihetetlenül jó élményt nyújtott. Tetszett, hogy egy ártatlan kinézetű lány “bemocskolódik” a cigi által és jó volt vele utána csókolózni is, tetszett, hogy érezhetem rajta ezt a szagot amivel “bemocskolta” magát.
Persze lehet az nem jönne már be, ha valakinek rendszeresen ilyen szaga lenne, de ezt a lányt tudtam milyen mikor nem csinálja, mert nem dohányzott rendszeresen egyáltalán, és olyan különleges alkalom volt hogy most ilyen a szaga.
Illetve azt még fontos megjegyeznem, hogy soha senkit nem akarnék rávenni, hogy miattam tegye meg. Tehát ez csak olyannal izgat aki önmagától is hajlandó néha rá gyújtani, és nem csak a kedvemért teszi.
És arra vagyok kíváncsi, hogy úgy átfogóan a lányok ezt pozitívnak, negatívnak vagy semlegesnek érzik-e hogy engem ez nagyon izgat.
Illetve azt is fontos megjegyeznem, hogy azt sem akarnám, hogy bárki miattam gyakrabban gyújtson rá, fontosnak tartom a mértéket, illetve ha pl ez csak havi egy alkalommal történik meg, pont hogy jobban izgat az alkalom különlegessége miatt
#7-es, sajnálom, hogy ilyen emberrel találkoztál, elhiszem, hogy frusztráló lehet. Én nem akarlak meggyőzni semmiről, minden jogod meg van hozzá, hogy előzetes tapasztalataid alapján azt gondold amit gondolsz.
Viszont azt szeretném elmondani, hogy ha akarnám sem tudnám ezt a vágyat rá erőltetni semmire, mert úgy nem izgatna. Mert engem nem maga a látvány izgat, ennél sokkal komplexebb pszichológiai háttere van a dolognak. Engem az izgat, ha a lány ezt önálló akaratból teszi meg, lényegében az ilyen önálló akaratból való bűnbe esés izgat.
Szóval az már eleve paradox helyzet lenne, ha én hoznám fel állandóan, mert akkor úgy nem izgatna. Csak olyan lánnyal tud izgatni, akiben van valamiféle vonzalom és vágy a dolog iránt, és saját magától akarja megtenni, nem pedig miattam.
Nem fényezni akarom magam, hisz nem is ismerjük egymást, de soha nem lennék olyan senkivel sem, hogy olyat erőltessek rá ami őt nem érdekli és nem izgatja, legyen szó bármiről. Épp ezért is jó megbeszélni előre, kinek mi tetszik, én a partnereimmel mindig igyekeztem a közös halmazunkra koncentrálni, tehát az olyan dolgokra, ami mindkettőnket izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!