Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inike kérdése:
Férfiak! Számotokra pozitív, vagy negatív dolog, ha a nő orgazmus közben spriccel?
Figyelt kérdés
Mit éreztek/éreznétek, ha ezt eléritek/elérnétek a nőnél?
Büszkeséggel töltene el, vagy inkább visszataszító a dolog?
2023. márc. 9. 20:36
1/17 anonim válasza:
Nekem teljesen semleges. Sőt, mivel olyan g-pont izgató féle a péniszem, emiatt nem egy csajnak volt először velem ilyen élménye. Tehát van tapasztalatom, tudom miről beszélek.
2/17 anonim válasza:
Ja, semmiképp nem visszataszító, ezt elfelejtettem írni.
Büszkeség..? Nem különösebben vagyok rá büszke. Ugyan úgy örülök neki mint a konvencionális hüvelyi orgazmusnak.
(#1 vagyok)
3/17 anonim válasza:
A többségnek inkább pozitív, sőt sokan ugyanúgy hajtanak rá mint a kétnővelegyszerre típusú storyra.
4/17 anonim válasza:
Nyilván pozitív. Nem is értem azokat, akiknek ez visszataszító. Ha van olyan.
5/17 anonim válasza:
Hmm hányszor lehet elélveztetni? :D
6/17 anonim válasza:
sajnos keves csaj képes ra--de a pisi is izgato..abszolult pozitiv
7/17 anonim válasza:
Pozitív lenne mindenféleképpen,mert sajna még nem volt dolgom ilyen nővel,pedig szingli pasiként nagyon vágyom rá!!!!
8/17 anonim válasza:
Nekem pozitív. De nem azért hogy öntelten megállapítsam : huuu de fasza csávó vagyok :-).
Egyszerűen az élmény isteni, sőt még ha a pisilés is jön utána, úgy a legjobb.
9/17 anonim válasza:
Nagyon Boldog lennék, ha ezt átélhetném, de ez adottság kérdése a hölgyeknél...
10/17 anonim válasza:
Hajaj, igen, imádnám, minél többet, minél magasabbra annál nagyobb az élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!