Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Számotokra pozitív, vagy negatív dolog, ha a nő orgazmus közben spriccel?
Mit éreztek/éreznétek, ha ezt eléritek/elérnétek a nőnél?
Büszkeséggel töltene el, vagy inkább visszataszító a dolog?
Így is van.
Én is élveztem sokszor az életemben. Volt is egy lány, aki brutál sokat és sokáig tudott spriccelni, de nagyon erős lökésekben 4-5x. Az arcomon landolr az egész mindíg és nem érdekelt, hogy mi ez, pisilés vagy más. Egyszerűen óriási élmény volt és kész. Nem elemzem hogy miért, hogyan mennyi és mitől.
Ilyen egyszerű.
Azért kíváncsi vagyok hányan vannak itt a válaszolók között akik voltak már tényleg ilyen csajjal!
#1 vagyok
15 :
13 vok, biztos lehetsz benne, hogy nem egy volt már, amelyik elspriccelte magát, nem is kicsit :-)
Bár,legalább egyszer lehetnék ilyen lánnyal,nővel,aki ilyenre képes...
Sajnos eddig,jelenleg szingli pasikènt,sosem adatott meg az életben valahogy ez a dolog nekem!
Lehet,ezért is vágyok rá ennyire,s ezért is izgat nagyon a dolog!!!
Ha esetleg van kedve ilyen lánynak,nőnek,aki erre képes priviben beszélgetni,ismerkedni,akkor az üzijét természetesen szivesen,s örömmel fogadnám!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!