Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg szeretik, ha egy nő spriccel?
Szóról szóra ugyanez történt velem is. Ez durva azért.😀
Őszintén megmondom, hogy nekem kb mindegy. Ha spriccel, az nem azért okoz boldogságot, mert un. G-pontos orgazmusa volt, hanem mert orgazmusa volt aktus közben. Volt már nem egy partnerem, akiből kiprovokáltam ezt a fajta elélvezést is. Lehet, hogy genetikai adottság h nekem ilyen a péniszem.
De ismétlem: Én örülök, ha jó neki, aztán hogy ennek milyen jelei vannak, az kb mindegy. Az viszont világosan izgat, ha jó nedves (nem a cseppfolyó, hanem a nyálkás -klasszikus- pucinyálra gondolok, amit többnyire a Bartholin mirigyek termelnek). Az az egyik "gyengém".
Amikor először megtörtént, akkor baromi büszke voltam, hogy milyen ügyes vagyok, milyen kemény orgazmust adtam a csajomnak.
Aztán utána elmondta, hogy egyáltalán nem annyira átütő a dolog, simán jobb a csiklóorgazmusa, vagy amikor benne vagyok (kézzel sikerült a squirt).
Azóta az van, hogy tudom már, hogyan érjem el nála, hogy spricceljen, de csak ritkán élek ezzel, mert őt inkább zavarja, minthogy olyan oltári nagy élmény lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!