Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a pasik egy igazi boszorkánytól?
19 éves vagyok, a tenyeremben ott a jel, ami azt jelzi, hogy boszorkány vagyok, egy máglyán elégetett 17. századi boszorkány reinkarnációja. Nem vagyok gonosz boszorkány, nem csinálok sötét mágiát, mindössze tarot kártyázok, manifesztálok, teret tisztítok, szálakat vágok el, amik már nem szolgálnak nekem jóval. Nem átkozok meg senki, és senkit nem veszek rá semmire akaratán kívül, annak ellenére, hogy képes lennék ezekre.
Pasik, miért féltek a boszorkányoktól? Nem fogom leharapni senki farkát, és csak mert ikrek jegyűként nem jövök össze halakkal és oroszlánokkal még nem vagyok pszichopata.
Akinek ilyen a gondolkodása azt elkell kerülni.
Miért nem normális emberi gondolkodásod és viselkedésed van??
Édesem nem attól leszel boszorkány hogy van egy random anyajegy a tenyereden vagy hogy vannak adott képességeid, az is igazi boszorkány és okkultista aki nem tudja bizonyítani egy jelnek titulált anyajeggyel hogy "jaj engem biztos elégettek előző életemben" vagy mert nincs pl a felmenői között olyan nagypapa vagy nagymama akik babonatikus mágiát űztek.
Bárki lehet boszorkány aki annak vallja magát.
Ahogy az is hülyeség hogy napjegy szerint válogatod az embereket. Okkultista vagyok és nem ez határozza meg a hozzáállásom az emberekhez mert tapasztalatom szerint nem lehet bekategorizálni így senkit.
Másrészről ha akkora reinkarnációs boszorkány vagy az sem kellene gondot jelentsen hogy bevonzz magadnak olyan embereket akiknek nincs ezzel problémája vagy tévedek?
Másrészről teljesen egyet értek a 2-es válaszolóval. Nem illik első körben a képébe tolni valakinek hogy "nézd ez a vallásom" és nem mesélünk róla kéretlenül mert kellemetlen helyzetbe hozod a randipartnered. Van két szemed, van két füled meg feltehetően agyad is amivel le tudod szűrni hogy nyitott-e a pogányság gondolatára az illető, és rá fog kérdezni ha nyitott rá.
A páromnak sem nyomom a képébe mert őszintén megnondta hogy őt ez a téma nem izgatja de nem is zavarja ha otthon rituálét tartok.
Ajánlom figyelmedbe a sátánista parancsolatokat, csak olvasd végig és gondolkodj el rajtuk, mert bármennyi előítélet övezi ezt az ágazatot, gyönyörűen leírja hogyan viszonyulj bármilyen okkultistaként az emberekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!