Budapesten "igazi boszorkányt" átok levételre hol találok?
Nem próbáltunk meg senkit tönkretenni épp ellenkezőleg.
Mondjuk nem igazán értem mire szeretnél kilyukadni de a szavaidból úgy veszem le azt gondolod ártani szeretnék bárkinek is holott én vagyok,akinek ártanak
2 Aha, érdekes hogy kivétel nélkül ezt mondják, aztán pont a fonákja derül ki.
Tudod, hogy a buktád?
Hogy egy laikus, aki soha nem nyúlt a mágiába egész életébe,és őt rontják, az sosem boszit keres, mert fogalma nincs mi is ez az egész körülötte-első körben.Csak szabadult a helyzetből.
Ha már hazudsz, legközelebb okosabban tedd. A banánhéjadon meg te csúsztál, és estél, de hatalmasat.
kölcsönadjam az asszonyt?
az egy igazi boszorka!
Mágiát rendelésre kérni szerintem túl kockázatos, mivel soha nem tudhatod, hogy csalóval állsz-e szembe (90%, hogy igen). A legjobb megoldás az, ha mégis akarsz varázslást, hogy hobbiként kitanulod.
Ha tudsz angolul, töltsd le ezt: *****
Ebben nagyon sok okkult könyv van, a klasszikusoktól (Grand Grimoire, Salamon Testamentuma, Mózes Kardja, stb.) a modernebb alkotásokig (káosz mágia, stb.).
Jó olvasást!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!