Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a pasik egy igazi boszorkánytól?
19 éves vagyok, a tenyeremben ott a jel, ami azt jelzi, hogy boszorkány vagyok, egy máglyán elégetett 17. századi boszorkány reinkarnációja. Nem vagyok gonosz boszorkány, nem csinálok sötét mágiát, mindössze tarot kártyázok, manifesztálok, teret tisztítok, szálakat vágok el, amik már nem szolgálnak nekem jóval. Nem átkozok meg senki, és senkit nem veszek rá semmire akaratán kívül, annak ellenére, hogy képes lennék ezekre.
Pasik, miért féltek a boszorkányoktól? Nem fogom leharapni senki farkát, és csak mert ikrek jegyűként nem jövök össze halakkal és oroszlánokkal még nem vagyok pszichopata.
Én is foglalkozom ilyesmivel, de nem ebben a minőségemben ismerkedem. Nem tolom senki arcába egyből, hogy mit csinálok, persze látszik a külsőmön valamennyire, ha kérdeznek válaszolok, de csak akkor megyek bele ha valaki jobban érdeklődik. Nem félt ettől soha senki, sőt a legtöbbször jobban felkeltette az érdeklődést. Fontos a tálalás.
38N
Én távol keleti mágiával foglalkozom.
Ráolvasás, előző életi utaztatás, kézrátételes gyógyítás, kártyajóslás, irányított meditáció, stb.
Ha ez nem riaszt el, írj nyugodtan privit. :D
Én azért félnék, mert az én farkam nem olyan kemény, mint a seprű nyele, és gondolom, te ahhoz vagy szokva.
🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!