Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy érzékelem,hogy a pasim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzékelem,hogy a pasim fél a szextől,mit tegyek?Nem akar együtt lenni velem,pedig állítólag kíván,és fel is áll neki,de nem tud közösülni velem.

Figyelt kérdés
30 év feletti,és amikor arra került volna a sor,hogy együtt legyünk, először nem tudta felhúzni a gumit,azt még elnéztem neki. Második alkalomnál kitalálta,hogy nem jó neki az ágy, azért csúszik ki belőlem,meg hogy izgul,nehogy fájdalmat okozzon nekem. Ma előhoztam ezt neki, azonnal el akart menekülni, mondván,hogy én veszekedni akarok vele.El sem tudtam képzelni, hogy van olyan férfi, aki nem tud szexuálisan kielégíteni egy nőt,mert még az is problémás neki,hogyan tegye be..mert nem jó neki az ágy. Több pózban is megpróbáltuk,akkor is kudarcot vallott..azt mondta biztos a stressz okozza. Mit csináljak? Dobjam ki?Megcsalni nem csal meg,mert a nap 24 órájában együtt vagyunk. Családi cégen belül dolgozunk. De nem hinném,ha hozzám így áll, akkor bárki mással másabb volna a helyzet. Egyébként 12-3 cm neki.Privátokat nem kérek.
2023. máj. 10. 22:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#10 döntsd el akarsz-e szex nélkül élni. A pasid vagy elmegy egy teraphoz aki 10-15 konzultáció alatt rendet tesz a fejében (attól függ mennyire akut a probléma), vagy bevesz pár kék csodatévő pirulát, vagy 10 év múlva sem fog tudni dugni. Az már rajtad múlik, hogy az első kettőt hogy éred el nála. Mindenesetre nem ártana beszélned vele, hogy te egy felnőtt érett nő vagy ennek megfelelő igényekkel amiről nem akarsz lemondani. Szóval kösse fel a gatyát, ha folytatni akarja a storyt.
2023. máj. 11. 01:21
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
B.lf@sz, szóval kuka.
2023. máj. 11. 07:50
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
lovagold meg, vedd a kezedbe az irányítást
2023. máj. 11. 08:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szexuálterápiára, vagy pszichológusra van szüksége. Valahogy megnyomorították gyerekkorában. Ahol én voltam gyerek, a családban mindenki úgy viselkedett, mintha nem létezne szexualitás. Ezért én úgy tanultam meg, hogy ezt titkolni kell, hogy ez az én magánügyem. Nem is bírtam lányokhoz közeledni, pokoli volt.

Aztán 25 éves koromtól lettek barátnőim, de maradtak problémák, a lányok viszont nem maradtak...

A hatodik terápiába járok. A harmadiknál kezdett derengeni, hogy ez lehet a baj. Ha amúgy értékes embernek gondolod őt, akkor rángasd el, küldd el terápiába.

Illetve előtte: ahogy a szűz lányokkal meg lehet szerettetni a szexet, neki is arra lenne szüksége, hogy biztosítsd róla, hogy jó dolog, szabad ilyet tenni stb.

50f

2023. máj. 12. 11:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Elindult kapcsolaton belül egy negatív folyamat, nem lesz könnyű kikerülni ebből, a sikertelenség, teljesítménykényszer rendesen odavághatott az önbecsülésének.
2023. máj. 19. 03:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, megkérdezhetem mire jutottál vele?
2023. aug. 21. 22:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyébként a versenyszférákban dolgozóknál előfordul, hogy a stressz szétrombolja a libidót, stb.
2023. aug. 22. 15:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi lett a sztori vége, küzdöttél még vele?
2023. aug. 28. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!