Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú aki tetszik, allitolag úgy jellemzett engem h “jó kis sűrű” csaj. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
És jó vagy rossz?2022. szept. 3. 00:02
A kérdező szavazást indított:
Teszel neki
Nem tetszel neki
14 szavazat
2/8 anonim válasza:
Nem feltetlenul koveret jelent, hanem ha pl sportolsz vmi uszast v evezest v hasonlot, es nem balerina alkatod van, hanem kotott/ izmos, akkor utalhatott erre vele. Ettol meg tarthat csinosnak/ bejohetsz neki.
3/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Nekem az jutott eszembe róla, hogy nem vagy magas, és faros-bögyös az alkatod. Isteni kombó!
6/8 anonim válasza:
Rendes, női alakod van. Valószínű van combod, hasad, popsid, melled... Teljesen normális. Esetleg ha sportolsz is valamit, akkor ugye izmod is itt ott
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, sportolok de nem vagyok túl magas enyhen szólva. Vékony nem vagyok az biztos, de kövérnek se szoktak nevezni.
Köszönöm a biztatásokat privatban is meg minden választ nagyon.
Viszont attól tartok csak szexre kellenék neki így inkább hagyom a dolgot egyelőre.
2022. szept. 3. 13:17
8/8 anonim válasza:
Csak szexre? Ez csakis rajtad múlik. Ha megismerkedsz vele, ha beszélgettek, jártok, akkor kiderülhet róla sok minden. Utána még ráérsz dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!