Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan miért nem lehet olyan csávót kapni aki végre jó az ágyban? Vagy hamar elfáradnak vagy nincs kedvük. Pedig állítólag a srácokat mondják szexmániásnak.
Az utóbbi szexelmenyeim valóságos kudarcok. Mindenki szájal hogy ilyen jó olyan jó és amikor oda jutunk semmi. Tapasztalatok?
24l
Ugyan ezt tapasztalom férfiként. A nők igazi kis k_rvásak, tudják kelletni magukat, kacérkodnak, mikor oda kerül a sor, akkor pedig kis félénk cicák lesznek, és fekszenek, mint egy darab fa..
32F
Lehet túl fiatalokkal kezdesz ;). Meg mi számit hamarnak, nem mindenki élvezi az órákon keresztül való reszelést.
Ha csak szex kell akkor szívesen adok pár tippet, mire figyelj (persze simán lehet magadtól is tudod és csak pechszéria). Írj privátot ha érdekes.
39F
Ideje lenne levonni a tanulságot és nem a szájhősökkel kezdeni.
Többek között azért is, mert, ha ilyen béna módon is be tudnak fűzni még annyira sem fogsz számítani.
Jelentem, kb mind kapcsolatban vagyunk.
Ezért egyetlen nőre fókuszálódik az energia.
Kb 100 pasiból 2 jó, de 90 csajban lenne igény rá hogy nagyon kapja.
Így belőlünk folyamatos hiány van, mint a villany szerelőkből.
Mert rosszul választasz!
velem is beszélgetnek. majd amikor kérnek egy képet.Hű meg há milyen szép vastag és nagy meg hogy .....
Aztán hogy mennyit bírok egyszerre. Mondom az egy órát ami egyébként több. Aztán, na mikor talizunk?
Válaszok azóta is jönnek!
Altalaban elegedettek voltak velem a partnereim, tobbnek velem volt elete legjobb szexelmenye de soha nem nagyzoltam volna azgal elottuk hogy jo vagyok az agyban. Aki ezzel hirdeti magat ott pont a teljesitmeny hianyzik es durva hogy valaki el is hiszi..
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!