Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan miért nem lehet olyan csávót kapni aki végre jó az ágyban? Vagy hamar elfáradnak vagy nincs kedvük. Pedig állítólag a srácokat mondják szexmániásnak.
Az utóbbi szexelmenyeim valóságos kudarcok. Mindenki szájal hogy ilyen jó olyan jó és amikor oda jutunk semmi. Tapasztalatok?
24l
Kérdező ez a nőknél is így van ám.
Olyan kamu ribis szövege volt az egyik csajnak, hogy mindent is megcsinal, meg hogy ő szub meg minden, aztán kifekudt magának ozt csináljak vele valamit xd
Szájhős mindenhol akad. A szajhosok bejönnek a nőknek, mert elképzelik, aztán felizgulnak rá. Én sose mondom, hogy mekkora teljesítményem van, vagy h mekkora a farkam, elpoenkodom mindig és azért bejön, de jobban bejön a nőknek ha tuloz az ember. Volt olyan is, hogy sétálgattam egy turista lánnyal a bazilikán, majdnem minden négyzetméteren dugtunk, aztán két hétre rá jött a baratnoje is és felkeresett, hogy állítólag jó voltam. Es megmondta, hogy kise nézte volna belőlem mert nem vagyok elszallva magamtól. De nyilvan nem vagyok a legjobb, mert olyan nincs, mindenki mást akar :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!