Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat céljából utaznék le valakihez vidékre. Kell tartanom bármitől egy ismeretlen helyen?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nem paráztatok, hogy kirabolnak, esetleg rádtöri valaki az ajtót, vagy bármi? Nem mondanám paranoiának, de mégis rohadt sok "érdekes" ember van...
Nektek volt ilyen sztoritok vagy minden simán ment? F/38
2023. máj. 10. 17:57
11/11 anonim válasza:
#10 nem vidékre, én vagyok vidéki és Pestre :D de a lényeg ugyanaz, nagyrészt ismeretlen terep.
Viszont én mindig élőben ismerkedek (a biztonság miatt is és amiatt is mert neten ismerkedésnél egyáltalán nem biztos hogy meglesz a kémia) és vagy egy hétig beszélgetünk mielőtt bármi történne. Bár én nem vagyok az egyéjszakások híve, ha csak szexkapcsolatról is van szó, inkább hosszabb távra tervezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!