Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jön nehezen izgalomba,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön nehezen izgalomba, de ugyanakkor elvarja folyton az intimitást?

Figyelt kérdés

Van egy új kapcsolatom, eleg új. A baratom 42 eves. Az erdekes az, hogy nagyon szeret folyton ölelgetni, csókolózni, de ha szexre kerul a sor, hiaba csókolóztunk sokat, a farkat meg azutan kulön fel kell állítani.

Az előző pasiimmal ilyen nem vlt

Persze nem sérteném meg soha, de arra gondolok titkon, hogy nem vagyok ra akkora hatással, ha nem indul be a csókolózástól, de akkor meg nem értem, hogy miert mászik rám folyton es nyúlkál a melltartómba stb

Létezik, hogy sokat veri a farkat (nem tűnik túl tapasztaltnak), vagy új a dolog es ez az oka ennek hogy nehezen jön izgalomba? Mondjuk folyton a szexet akarja meg ezt erőlteti

2023. máj. 9. 00:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Oké. Te ilyen vagy. Más meg nem te vagy.

Hány éves vagy?

2023. máj. 9. 07:31
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nekem is volt már 50 feletti partnerem, akinek nemhogy csóktól, pusztán a közelségemtől is már állt. De nem mindenki ilyen, pláne, ha már nem tizen/huszonéves. A leírtak alapján abszolút kíván, de több inger kell neki a merevedéshez. Ez is teljesen normális. Amíg fel tudod neki állítani kézzel/orállal, semmi gond.
2023. máj. 9. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!