Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jön nehezen izgalomba,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön nehezen izgalomba, de ugyanakkor elvarja folyton az intimitást?

Figyelt kérdés

Van egy új kapcsolatom, eleg új. A baratom 42 eves. Az erdekes az, hogy nagyon szeret folyton ölelgetni, csókolózni, de ha szexre kerul a sor, hiaba csókolóztunk sokat, a farkat meg azutan kulön fel kell állítani.

Az előző pasiimmal ilyen nem vlt

Persze nem sérteném meg soha, de arra gondolok titkon, hogy nem vagyok ra akkora hatással, ha nem indul be a csókolózástól, de akkor meg nem értem, hogy miert mászik rám folyton es nyúlkál a melltartómba stb

Létezik, hogy sokat veri a farkat (nem tűnik túl tapasztaltnak), vagy új a dolog es ez az oka ennek hogy nehezen jön izgalomba? Mondjuk folyton a szexet akarja meg ezt erőlteti

2023. máj. 9. 00:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen még csók sem kell hogy álljon, 42 évesen a többségnek már máshogy működik a berendezés nem áll a nap 24 órájában.

Egyébként nem értem az aggodalmad... akkor lenne bibi, ha nem tudna támadóba helyezkedni amikor arra szükség van. Nem áll még csókolózáskor, akkor nem áll - álljon mire készen vagy az akcióra.

2023. máj. 9. 00:04
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Őszintén, ebben a korban még ott tartanak emberek, hogy nem tudnak beszélni a szexről?
2023. máj. 9. 00:12
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

szóval (téged idézlek): "nagyon szeret folyton ölelgetni, csókolózni", "mászik rám folyton es nyúlkál a melltartómba", "folyton a szexet akarja"

de te mégis azon izgulsz, hogy nem vagy rá nagy hatással, mert nem áll a farka egy tök mezei csókolózástól.

vannak emberek, akik tényleg mindenbe kényszeresen problémákat képzelnek bele

2023. máj. 9. 01:42
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Azért 42 évesen jó esetben már annyiszor látott pucér nőt és annyiszor csókolózott, hogy kicsit magasabban van az ingerhatár. Nem 20 évesen, hogy egy meztelen nőtől vagy egy csóktól máris a gatyájába élvezzen.
2023. máj. 9. 05:33
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

"Az előző pasiimmal ilyen nem volt"

🤦🤦🤦🤦🤦

Más akkor is elszégyelli magát, ha ilyenre csak gondol. Te meg leírod. Ez nem empatikus, nem konstruktív gondolkodásra utal.

Már sejtem mi van: Legalább a mennyiséget be akarja gyűjteni szexben, már ha minőséghez nem jut hozzá.

F33

2023. máj. 9. 05:56
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Egy 42 éves azért kicsit màs ,azt màr fel kell szopni....
2023. máj. 9. 06:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Az 52 eves barátomat nem kellett felszopni hanem hozzambújt es mar merev volt. Kezembe adta a farkat es kesz.
2023. máj. 9. 07:08
 8/12 A kérdező kommentje:

Csak azt nem ertem, hogy minek folyton matatózni, ha nem izgatja.

Egyik pasim se kellett 1 ora csókolózas utan felszopni mar ne haragudjatok

Véditek az ilyen helyzetet latom

2023. máj. 9. 07:10
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Neked egy kis smárolástól már lucskos a punád, és be is lehet verni a korongot??

#5 voltam

2023. máj. 9. 07:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Pontosan, a csókolózas felizgat
2023. máj. 9. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!