Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám vette át a csomagom, mit tegyek?
Mai nap jött egy csomagom, amit anyukám átvett. De ki is nyitotta, amivel nem is lett volna baj, de a dildom volt benne.
Nagyon szégyellem ezt(kicsit rá is ripakodtam, össze is vesztünk), mégis hogyan tudnám ezt megbeszélni vele?
Gondoltam egy anya-lánya programra is, de ha nem igazán tudunk megbékélni akkor csak nagyobb baj lenne belőle.
Köszönöm nektek!
Nálunk azért nem igazán volt sohasem ez a szexualitás nyílt dolog.
Általában azért szokta anyukám kinyitni a csomagot mert én rendelek neki sokszor, csak most nem neki jött, es elfelejtettem szólni. Csak én felkaptam a vizet, azért mert o szerinte ha már rendelek is, legalább ne “ekkorát” meg ez már túlságosan sok….stb
Ha beszélgettek mondd el neki, hogy túl személyes számodra amit látott, és neked kellemetlen. Legközelebb legyen olyan tapintatos, és ne bontsa fel a nevedre szóló csomagokat.
Túltárgyalni nem érdemes, mindenkinek vannak magánügyei.
Legjobb ha elfelejtitek, nyilván kellemetlen volt neki is, legközelebb majd jobban odafigyel.
Ha nem 14 éves vagy akkor engedd el a dolgot. Felesleges ezt túlragozni. Maszturbálsz, na és? Nem óvszer nélkül dugatod magad négerekkel gangbangben, ahol pl. teherbe eshetsz.
Nem kell semmit mondanod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!