Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményük a Nőknek egy olyan Férfiról akiről megtudják, hogy hónapok óta nem szexelt?
Figyelt kérdés
Erdekel a nok velemenye ezzel kapcsolatban. Ismerkedtek, megtetszik egy srac de amikor szobakerul elmondja, hogy honapok ota nem volt szexualis kapcsolata. Hogy velekedtek?2023. máj. 8. 09:03
1/13 anonim válasza:
Ha jó pasi és tetszik, megtisztelő, hogy hosszú kihagyás után én lehetek az első.
2/13 anonim válasza:
Ó egyes, aranyos vagy. De tényleg! ^_^
(Nem azért írom mert régóta nem szexeltem , hanem mert így gondolom, hogy az vagy).
3/13 anonim válasza:
Pár hónap nem túl sok. Eleve normálisan feldolgozni egy komoly szakítást több hónap. És akkor még el se kezdtél ismerkedni
4/13 anonim válasza:
Szakítás?
Az ember csak párkapcsolatban szexelhet? 🤔
5/13 anonim válasza:
Engem izgatna a tudat, hogy biztos jobban ki van éhezve.
6/13 anonim válasza:
Ilyenkor ezt úgy kell érteni, hogy vannak akik így működnek, hogy szakítás után csak szexelni se tudnak mással(pl én), ezért nem érdemes elítélni, mert az adott személy lehet ilyen.
7/13 anonim válasza:
Jó tudni hogy bírja szex nélkül is és nem ment át 100 nőn előttem
8/13 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Én is szeretem, ha csak azért, hogy legyen valakivel, nem fekszik le senkivel. És ebből adódik az is, hogy ilyenkor ha odakerülünk, egy szenvedélyes szex lesz a vége.
10/13 anonim válasza:
Lényegtelen információ, de attól függ mikor mondja el a pasi. Ha az ismerkedés elején akkor "túl korai" és off. Ha már az után hogy meg van beszélve a mikor, hol akkor már nem gond megmondani, de nem túl releváns infó csak legyél képest több menetre is, ne csak egy gyors korai magömlésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!