Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bérelek egy nagyon drága sportkocsit és leparkolok egy közép vagy fosuli elé jönni fognak a diaklanyok maguktol kocsikázni?
nagyon okos otlet berelni egy luxus autot pl. 100-500e ftert egy napra es kifizetni a kaukciot ami akar egy 200e ft-os auto eseteben 500e-tol kezdodik, plusz feltetelezem luxus autot vezetni sem tudnal, nem olyan mint anya corsaja
szoval ezeket szem elott tartva talan jobbanjarsz a rosszlanyokkal vagy nehany vonzo emberi tulajdonsag gyakorlasaval ha szep lanyokat kivansz megfektetni
21# jó ennyi lóvé lenne kaució se lenne gond de lehet jobban járok ha inkább nyaralást szervezek magamnak és plusz 1 főnek akor lehet egy hétig vagy 2 hétig dugdosni 😀😉
Könnyebb préda lenne
Facen is ki merem írni.szerintem a fiatal lányok erre vágynak luxus kocsi ,utazgatas ,szép ruhák luxus márkák. nagy bulik.
Azt akarják érezni hogy ők valakik .
Szerintem.full ez számít egy fiatal lánynak
Jó én full más vagyok de próbálok ő esszukkel gondolkodni.
24# van cash em de nincs tulajdonom
Annyi nincs hogy házakat nyaralokat vegyek de nem napról napra élek.
Mindig jut a prostiknak is a fizumbol
"Jó én full más vagyok de próbálok ő esszukkel gondolkodni."
Ha már neked nem jutott belőle, mikor osztogatták.
Női ész számomra felfoghatatlan .érzelmi hulyesegeik nem értem.
Nekem a szex az szex .párkapcsolat a gyerekneveles+szex
Gyerek nélküli kapcsolat meg szórakozás + szex
Lehet luzer vagyok de alkalmazkodom a lehetosegeimhez.az a baj sokat kell velük dumálni nekem az nem megy
Nem tudok úgy beszélgetni velük.komolyan lassan 30 vagyok de nehezemre esik idegen nőkkel beszélgetni elő szóban.
Én csak lehuzom róluk a bugyit aztán csinálom őket sokkal egyszerűbb ott is kell beszélni de nemsokat .vagy ha full reszegek akkor is rájuk lehet menni .vagy ha full tapasztalatlanok meg akkor volt esély.
Penzesen sokkal egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!