Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha bérelek egy nagyon drága...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bérelek egy nagyon drága sportkocsit és leparkolok egy közép vagy fosuli elé jönni fognak a diaklanyok maguktol kocsikázni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 14:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

nagyon okos otlet berelni egy luxus autot pl. 100-500e ftert egy napra es kifizetni a kaukciot ami akar egy 200e ft-os auto eseteben 500e-tol kezdodik, plusz feltetelezem luxus autot vezetni sem tudnal, nem olyan mint anya corsaja

szoval ezeket szem elott tartva talan jobbanjarsz a rosszlanyokkal vagy nehany vonzo emberi tulajdonsag gyakorlasaval ha szep lanyokat kivansz megfektetni

2023. máj. 7. 17:34
 22/30 A kérdező kommentje:

21# jó ennyi lóvé lenne kaució se lenne gond de lehet jobban járok ha inkább nyaralást szervezek magamnak és plusz 1 főnek akor lehet egy hétig vagy 2 hétig dugdosni 😀😉

Könnyebb préda lenne

2023. máj. 7. 17:44
 23/30 anonim ***** válasza:
Akkor irány puncs.hu azt írd ki
2023. máj. 7. 17:46
 24/30 anonim ***** válasza:
ha ennyi "lóvéd" van és szerinted ezáltal kaphatóak a lányok, akkor miért nem épp a luxusnyaralodban fujatod a tiniket?
2023. máj. 7. 17:48
 25/30 A kérdező kommentje:

Facen is ki merem írni.szerintem a fiatal lányok erre vágynak luxus kocsi ,utazgatas ,szép ruhák luxus márkák. nagy bulik.

Azt akarják érezni hogy ők valakik .

Szerintem.full ez számít egy fiatal lánynak

Jó én full más vagyok de próbálok ő esszukkel gondolkodni.

2023. máj. 7. 17:52
 26/30 A kérdező kommentje:

24# van cash em de nincs tulajdonom

Annyi nincs hogy házakat nyaralokat vegyek de nem napról napra élek.

Mindig jut a prostiknak is a fizumbol

2023. máj. 7. 17:55
 27/30 anonim ***** válasza:

"Jó én full más vagyok de próbálok ő esszukkel gondolkodni."

Ha már neked nem jutott belőle, mikor osztogatták.

2023. máj. 7. 18:09
 28/30 A kérdező kommentje:

Női ész számomra felfoghatatlan .érzelmi hulyesegeik nem értem.

Nekem a szex az szex .párkapcsolat a gyerekneveles+szex

Gyerek nélküli kapcsolat meg szórakozás + szex

2023. máj. 7. 18:21
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Igazi veréb vagy 🤣🤣🤣🤣 aki csak prosti kat tud pénzért meg dugni .. Vagy egy olyan nőt aki csak a pénzedet akarja ergo prosti.. Mert a valóság az hogy csak egy szánalmas bohoc vagy aki nem tud ön erejéből egy nőt még csak szexre sem össze szedni... Én tini bringás koromban is hetente dugtam más más középsilis gimnazista csajokat... 1.0 fiat unoval is sok csak sikerült meg dugni.... Szóval szaz szónak is egy a vége.. M. Szánalmas lúzer vagy maradj csak a netes prosti oldalak kínálatában... Meg sporolod a flesleges köröket...
2023. máj. 7. 20:11
 30/30 A kérdező kommentje:

Lehet luzer vagyok de alkalmazkodom a lehetosegeimhez.az a baj sokat kell velük dumálni nekem az nem megy

Nem tudok úgy beszélgetni velük.komolyan lassan 30 vagyok de nehezemre esik idegen nőkkel beszélgetni elő szóban.

Én csak lehuzom róluk a bugyit aztán csinálom őket sokkal egyszerűbb ott is kell beszélni de nemsokat .vagy ha full reszegek akkor is rájuk lehet menni .vagy ha full tapasztalatlanok meg akkor volt esély.

Penzesen sokkal egyszerűbb.

2023. máj. 7. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!