Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kicsi a péniszem, soha ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kicsi a péniszem, soha ne is csajozzak?

Figyelt kérdés

Vegyek egy pólót, hogy My penis is too small to have a Girlfriend or to be married?

Ennyi? 13 cm-el semmi esélyem? Igazi tampon? Mindenki csak ku fog nevetni meg alázni? :(

Megcsalni? :(

2023. máj. 6. 11:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Keress feleséget fiacskam. Ahhoz meg nem a meret a lenyeg, szeretni kicsivel is leget. Lanyokat keress, akinek a meret a fontos, az nem lany, hanem olcso cafka.
2023. máj. 6. 13:50
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

#11 Feleséget? Még ha valami csoda folytán találna is, egyfolytában félreqrna, hogy nagy brokihoz juthasson.

Becsülöm a 3,5 pipás válaszolót, ő legalább őszinte. Nőből nagyon ritka az ilyen.

2023. máj. 6. 13:53
 13/23 anonim ***** válasza:
78%

10

Szerintem senki nem nyilatkozott minden nő nevében. De ha valaki általánosságban feltesz egy kérdést, akkor a válaszok az általános vélekedést fogják tükrözni. Az általános vélemény pedig az amit a többség is ír/írt. Nem haragszom és a kisfarkúra, van elég baja. Csak én inkább azért sajnálom mert ilyen érzékeny lelkek mint te is, meg a kisfarkú trollok hadai azt mondják neki, hogy minden a legnagyobb rendben van. Holott az életben nem ezt fogja tapasztalni. Végeredményben tehát ti tesztek neki rosszt...

2023. máj. 6. 14:05
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, ne legyél ilyen butus... 😃

A kisebb meretnek is van rengeteg előnye. Sokkal többen engedik az analt, mélytorok is könnyebben összejön.

Ha egyébként jó pasi vagy és normális, akkor nem lesz semmi gáz.

Persze, ha továbbra is ilyen kis luzernek tetteted magad, akkor tényleg jobb, ha hagyod a lányokat másnak. ;-)

2023. máj. 6. 14:18
 15/23 anonim ***** válasza:
64%

Szerintetek Mészáros Lőrincnek mekkora faxa van? Látja egyáltalán a hasától?

És Hugh Hefnernek? Faludynak? Sorosnak? Orbánnak? Mick Jaggernek?

Az életben sokféleképpen lehet érvényesülni férfiként. A nagy fütyi egy dolog, de korántsem döntő a legtöbb nőnél. Főleg nem azoknál, akik a szépségükkel kívánnak érvényesülni.

Lehetsz nagy művész, ismert celeb, nagyhatalmú politikus, rocksztár, kiváló orvos, kisportolt töritanár, stb., a sikernek sok útja van, raadásul tartósabbak is, mint egy nagyfaxú csajozás.

2023. máj. 6. 14:45
 16/23 anonim ***** válasza:
#15 Nyilván a pénz mindent felülír, ha elég van belőle, de ez azért ritka eset.
2023. máj. 6. 15:07
 17/23 anonim ***** válasza:

Azért majd szóljatok ha a Mészáros Lőrinc ide kezd írkálni kisfarkú kérdéseket.....

😂😂😂😂😂

2023. máj. 6. 15:17
 18/23 anonim ***** válasza:
49%

13, gondolom, ezt te írtad:

"Egy lúzer csajt így is összeszedhetsz, aki csak azért lesz veled mert jobb mint egyedül. De normálisat aligha, bármit is trollkodnak itt a kisfarkú lúzerek. Én szóba sem állnék veled."

Ebben a válaszodban a következőket tetted: lelúzerezted az összes nőt, aki nem a nagy farokra bukik. Azt állítod, hogy minden nő, aki kisfarkú pasival van együtt, csak azért teszi, mert neki nem jutott jobb. És azt is állítod, hogy minden normális nő nagyfarkú faszival van együtt. Ergo aki nem, az nem normális. Te viszont elég menő vagy, mert szóba sem állnál kisfarkú férfival. Szerinted ezzel a hozzászólásoddal kivel tettél jót?

2023. máj. 6. 15:22
 19/23 anonim ***** válasza:
59%

18

Amit írtam nem ezt jelenti, de ha kötekedni akarsz így is értelmezheted. Részemről lezártam. ✌

2023. máj. 6. 15:40
 20/23 anonim ***** válasza:
16%
Az enyém is 13cm, elég sok csajom volt (pedig nem vagyok adonisz), köztük tényleg jò nők is voltak, de 28 éves koromig nem volt komoly kapcsolatom valòszìnüleg emiatt. Aztàn lett komoly kapcsolatom, közös hàz meg minden. Amikor terhes lett,akkor megnéztem a telefonjàt(előszőr) kiderült a 9 év alatt legalàbb 5 faszival ìrogatott, kettővel meg is csalt (amit bìztosan tudok), illetve az egyik fickò mondta is, hogy is panaszkodott neki, hogy nekem kicsi. Lényeg , légy magabiztos, bàrkit megdughatsz kis farokkal is, nem fog elküldeni, ha vonzònak talàl, de komoly kapcsolatot, ha ràm halgatsz, ne akarj!
2023. máj. 6. 22:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!